perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Jom Mega Belanja Makan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Jom Mega Belanja Makan   Mon Aug 31, 2009 11:09 pm

Ok sekarang tiba la masa untuk mengumumkan hari bersejarah untuk mega
pada 26 september 2009 semua user Forum Perak 1.. mega nak jemput korang semua pegi ke majlis perkahwinan mega yang bertempat di teluk intan, perak.....
klick pic untuk tgok kad jemputan dengan jelas






Last edited by _megatron_ on Wed Sep 02, 2009 12:50 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Jom Mega Belanja Makan   Tue Sep 01, 2009 12:37 am

:group: yahoooo mega kawen nk makan nasi minyak mega mst kena g ni.....insyallah macan dtg mega...... semoga kekal keakhir hayat mega.......

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Jom Mega Belanja Makan   Tue Sep 01, 2009 8:08 am

wahh nak pegi jugak majlis kawen mega
hope mega bahagia hingga akhir hayat

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
ibrahim
Moderator
Moderator


Posts : 56
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Jom Mega Belanja Makan   Tue Sep 01, 2009 8:22 am

WAHHH NAK G GAK LE,AKO KAWIN BILE EK?....ARRRRRRRRRRRRRRR
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Jom Mega Belanja Makan   Tue Sep 01, 2009 8:25 am

wahhh mega nak kawen ek
selamat berbahagia
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Jom Mega Belanja Makan   Wed Sep 02, 2009 10:05 pm

camner nak pergi... abang aku pun kawen ari yang sama... tapi abang aku buat majlis akad nikah je.. kenduri kat tempat pempuan... majlis besarnya buat hujung tahun nanti... biler dah nak buat majlis aku jemput kawan2 forum ni ek?

saper2 yang datang kenduri mega.. datanglah ke rumah aku gak... dah alang2 satu jalan je...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: Jom Mega Belanja Makan   Thu Sep 03, 2009 6:42 am

hemmm abg ko ek pakdok kawin,ko bile lg.kot tgu ako..huhuhu

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Jom Mega Belanja Makan   Thu Sep 03, 2009 7:27 am

adehhhh..semua nak kawen dah.....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: Jom Mega Belanja Makan   Sat Sep 05, 2009 1:33 pm

wakakakakakakaka thanks semua..... x sabar tunggu nak kawen ni..... wakakakakakaka...
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Jom Mega Belanja Makan   Sat Sep 05, 2009 7:09 pm

bukan aku ler yang kawen...

kiter tunggu abang an.... lepas abang an kawen baru kiter kawen.. tak baek langkah bendul...
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 76
Join date : 2009-11-30

PostSubject: Re: Jom Mega Belanja Makan   Mon Nov 30, 2009 5:58 pm

wakakkkaka belah duren tuwh...........
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Jom Mega Belanja Makan   Today at 10:56 am

Back to top Go down
 
Jom Mega Belanja Makan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Solymero's Mega GFX Resources... "2011"
» AGE-1 Mega Size [weathered]
» New Mega Monarch Deck
» bandai mega size 1/48 age-2 normal gundam model kit
» Rangrasiya mega episode Written Update 12Feb14 " Masala Mausi probes"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::AKTIVITI TERKINI & BERITA PERAK 1::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.