perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
seri__
Site Admin
Site Admin


Posts : 12
Join date : 2009-04-15
Location : somewhere were all pretty girl are naked

PostSubject: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Thu Apr 16, 2009 10:07 am

The above mater refers. Terdapat sedikit perubahan di sini..harap maklong!

Kat sini wa nak bgtau,wa dengan rajinnye nak organise Futsal untuk lu org semua. Lu suke lu bgtau wa.Tak suke iggy wa ok. amik ni...

wa just nak feedback dari lu org semua.

Tempat : Gelanggang Futsal di Tapah
Tarikh : 23hb Mei 2009
Syarat2 : setiap pasukan mestila terdiri dari 4 lelaki dan 1 perempuan. Simpanan 2 org (ni tepulang kat lu orang nak letak pondan ke makyah ke)
Bayaran : RM70.00

so kepada sesape2 berminat sila pm wa digital.clocks@yahoo.com


Last edited by seri__ on Tue Apr 21, 2009 3:25 am; edited 1 time in total (Reason for editing : update!)
Back to top Go down
View user profile
hitamdanmerah
senior
senior


Posts : 4
Join date : 2009-04-15

PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Thu Apr 16, 2009 7:31 pm

dengan penuh komitmen nyer..mintak la team forum ni hantar 1 team..sbb team forum p3 wa dah mintak depa ready kan 1 team..kami skang maleh dah nak de gang2..so at least korang arranged kan la 1 team..baru la de connection sket..ye idak seri?
Back to top Go down
View user profile
en.izz
junior
junior


Posts : 12
Join date : 2009-04-16
Location : sempadan ngan negeri melaka, selangor n pahang

PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Fri Apr 17, 2009 4:17 am

ni perak 1 je ke atau semua room perak,..

hehe
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Fri Apr 17, 2009 1:06 pm

lom ade org jawab ker :
ok izz ni seperti yg kita nampak n bace..
iklan ni untuk sesape jer yang berminat nak join leh kasi nama
sama ada direct terus kat kareem atau seri ataupon mega then
kemudian nanti leh confirm..izz leh ajak sesapa yg berminat ok..
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
mawar_ju
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2009-04-12
Age : 33
Location : Tapah, peyrock

PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Fri Apr 17, 2009 3:56 pm

seri...nanti kamu umumkan balik aper yg kiter meeting kat briyani retu..kompomkan balik ngan chaterz2 ni k...wa dah sanggup dengan rela hati sepenuh jiwa menyusahkan diri wa untuk melakukan xtbt futsal ni...wa dah ader team..hahahaha...wa "ter" cakap lepas jer depan lord..kahkahkah...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!   Today at 10:15 pm

Back to top Go down
 
Futsal Gol & Gincu 4 Perak MEssenger 2009 - UPDATE!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gerard Butler Covers ‘Esquire’ August 2009
» Laura's engagement ring - Update
» Discuss City & Agents 2009
» Pickering Steam Rally 2009
» [PICS] 28.04.2009

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. .::OPINION SITES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.