perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 assalaamualaikum wbt[-o<

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
y._.-_.u._.-._.s@prodigy.
junior
junior


Posts : 1
Join date : 2009-08-22
Age : 38
Location : penang,kedah,perlis

PostSubject: assalaamualaikum wbt[-o<   Sat Aug 22, 2009 7:39 pm

salam alaik ya forumer perak 1...
salam perkenalan dr aku...yus dr room kedah 1,2,3 yang berjantina lelaki...
asal dr penang dan skrg mnetap di alor star...menjalankan perniagaan sendiri(airbrusher)...
umo dh 31(dah tua dh)..room ni diperkenalkan dr admin sndiri....
id messy>> mr_yuss@yahoo.com
slalu gak masuk room perak tp xbrapa kenal sgt...
ok..klu ada apa2 cadangan serta teguran,sila2kan la...


Last edited by y._.-_.u._.-._.s@prodigy. on Sun Aug 23, 2009 1:28 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: assalaamualaikum wbt[-o<   Sun Aug 23, 2009 1:13 am

boleh tp bce la dlu kt ats post utk knlkn dri anda...
arap2 yus hppy dlm forum snie k..
:group: :group:
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: assalaamualaikum wbt[-o<   Sun Aug 23, 2009 4:17 am


enjoy with perak1.forum...
:group:
GRANTED


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: assalaamualaikum wbt[-o<   Sun Aug 23, 2009 7:29 am

salam kenal dr saya juga
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: assalaamualaikum wbt[-o<   Sun Aug 23, 2009 7:20 pm

salam2...nak buat airbrush nt ada diskaun2 tak?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: assalaamualaikum wbt[-o<   Today at 5:33 pm

Back to top Go down
 
assalaamualaikum wbt[-o<
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.