perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 tolong!! tolong!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: tolong!! tolong!!   Sat Aug 15, 2009 6:42 am

tolong tolong sape ade duit cash money leh tolong pinjamkan saya tak
please nak pinjam wit neyh tak banyak RM500 je
bulan depan lg bayar la alik
abg admin leh tolong ka
member2 sekalian yg baik hati hulurkan lah bantuan..nanti duit kelim dah masuk miss bayar la balik atau bulan depan miss bayar la alik
sri tolong sri boleh lah berhubng dengan saya di nombor telipon 017578 tekan tekan salah nombor ke? sambung je 0152 sape yg murah hati tuh meh lah pinjamkan

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: tolong!! tolong!!   Sat Aug 15, 2009 12:41 pm

ko ingt ni section bersamamu ker

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: tolong!! tolong!!   Sat Aug 15, 2009 9:49 pm

ha lebih kurang mcm tu lah bet aku ngah luahkan perasaan ni nak pinjam wit RM500

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: tolong!! tolong!!   Sun Aug 16, 2009 11:04 am

pinjam kasih syg boleh la..nak ?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: tolong!! tolong!!   Mon Aug 17, 2009 6:10 am

nak nak nak tp sebelum tu bg dulu wit RM500

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: tolong!! tolong!!   Mon Aug 17, 2009 6:27 am

lain mcm jek carenya.. pnjam kasih syg kene bg rm500 anis...aku leh tolong baca posting je la.. x pat rr nak tolong ko kecewa
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: tolong!! tolong!!   Mon Aug 17, 2009 7:32 am

TAKPE LAH SRI.. sedih
anis ade dah inisiatif lain

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: tolong!! tolong!!   Mon Aug 17, 2009 10:12 am

ape yg berlaku ni

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: tolong!! tolong!!   Mon Aug 24, 2009 9:38 am

takde mende aih bet diamlah

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
ibrahim
Moderator
Moderator


Posts : 56
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: tolong!! tolong!!   Mon Aug 24, 2009 12:22 pm

kasi sayang...wahahaha
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: tolong!! tolong!!   Today at 4:41 pm

Back to top Go down
 
tolong!! tolong!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.