perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Malaysian Typing Speedtest

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Malaysian Typing Speedtest   Thu Aug 13, 2009 10:54 am

cube arrr.... klu terer sgt taip... jgn tipu aaaa....
klik sini

http://malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com/

klu tak puas hati.. cube lagi ek..
aku tak terer...
pasni takde typo2 dah...

lol! lol! lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: Malaysian Typing Speedtest   Thu Aug 13, 2009 1:37 pm

Kamu mencapai 186 markah, jadi kamu berada di posisi 3727 dari 14347 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 227 aksara seminit
you mendapat 37 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah

gila lembab aku taip neyh
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Malaysian Typing Speedtest   Fri Aug 14, 2009 5:14 am

Kamu mencapai 161 markah, jadi kamu berada di posisi 5916 dari 14815 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 195 aksara seminit
you mendapat 28 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah

laju skit dari bet tp markah aku rendah dr bet
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: Malaysian Typing Speedtest   Fri Aug 14, 2009 7:04 am

mne de laju kire la betol2 ..

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Malaysian Typing Speedtest   Fri Aug 14, 2009 9:00 am

aku salah kira.. wakakaka
bkn nilai kecik kira laju ke
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Malaysian Typing Speedtest   Fri Aug 14, 2009 1:34 pm

Kamu mencapai 309 markah, jadi kamu berada di posisi 254 dari 15419 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 408 aksara seminit
you mendapat 58 perkataan betul dan
kamu mendapat 1 perkataan salah


alamak.. ada satu typo.... adeh heheh... amacam.. ok tak? tapi rasanya nih lambat... tak silap aku dulu paling laju aku leh dapat 72 perkataan seminit dan takde typo pun....

p/s aku harap ni boleh menjawab persoalan korang.. kenapa aku suka taip posting yang panjang... lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: Malaysian Typing Speedtest   Fri Aug 14, 2009 2:07 pm

Kamu mencapai 0 markah, jadi kamu berada di posisi 15426 dari 15426 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 198 aksara seminit
you mendapat 0 perkataan betul dan
kamu mendapat 29 perkataan salah


_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Malaysian Typing Speedtest   Fri Aug 14, 2009 3:32 pm

kahkahkah pelam lawak siot ko ni wakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
ibrahim
Moderator
Moderator


Posts : 56
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Malaysian Typing Speedtest   Mon Aug 24, 2009 8:56 am

huk2 lawak ke
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Malaysian Typing Speedtest   Mon Aug 24, 2009 11:23 am

hoit ibrahim asal kaler anda ni warna site admin tp ranking anda di tempat junior tapaham aku

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
ibrahim
Moderator
Moderator


Posts : 56
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Malaysian Typing Speedtest   Mon Aug 24, 2009 12:11 pm

x tau..saya kan budak baru dalam ni
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Malaysian Typing Speedtest   Today at 9:47 am

Back to top Go down
 
Malaysian Typing Speedtest
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Where have I seen A over W before? Not NZ pottery, it's Malaysian.
» Re: Typing Service Available for Superior Quality
» Touch Typing
» What is the most useful skill you ever learned?
» CNY Gundam 2012

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.