perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Thu Aug 13, 2009 3:22 am

Ni khas buat lelaki yg sedang or ingin mcari wanita yg bakal menjadi suri di hati mereka.
Info mengenai cara berjalan dan personaliti seseorang wanita mungkin
boleh membantu serba sedikit dlm pencarian anda itu...jom baca!!!

Berginjat

Jika dari belakang kelihatan seperti berginjat, wanita yang berjalan
seperti ini dipercayai tidak jujur. Ketika berbual, perkataan yang
sering keluar dari mulutnya cenderung menyinggung perasaan orang lain.

Wanita yang berjalan seperti ini juga terkenal dengan sikap ego. Namun
jangan risau, kerana wanita seperti ini biasanya menjadi pujaan ramai
lelaki kerana memiliki wajah yang menarik.

Menoleh ke kiri dan ke kanan

Wanita yang berjalan sambil menoleh ke kiri dan ke kanan biasanya
pandai menyimpan rahsia. Walaupun wanita seperti ini dianggap tidak
jujur dan sombong tetapi ramai lelaki yang berusaha untuk menakluk hati
mereka. Wanita seperti ini kononnya senang diatur dan diuruskan.

Menunduk

Wanita yang suka berjalan tunduk atau memandang ke bawah disifatkan
memiliki sifat yang tertutup. Mereka hanya akan berbual dengan orang
yang rapat dan mereka yang dipercayai sahaja.

Wanita seperti ini biasanya sukar ditakluk hatinya. Di samping sikapnya
yang dingin, wanita seperti ini tidak peduli dengan kehidupan cinta.
Namun, jika ada lelaki yang berjaya menawan hati mereka, dijamin akan
mendapat kebahagiaan. Sebabnya, wanita jenis ini sangat setia dan tidak
akan mengkhianati lelaki yang dicintainya.

Kepala menegak

Jika berjalan menatap lurus ke depan. Wanita seperti ini biasanya
memiliki pendirian yang teguh dan bukan mudah hendak menggoncangkan
imannya. Jangan sekali-kali menentang apa yang pernah dikatanya, jika
anda tidak mahu pergaduhan kecil tercetus. Jangan hairan jika wanita
seperti ini hanya mahu berbual dengan orang yang berpengalaman luas
sahaja.

Badan bergoyang

Jika wanita berjalan dengan pergerakan badannya ke kiri dan ke kanan,
tandanya wanita itu tidak ambil kisah dengan masalah yang berlaku. Apa
pun masalah yang ada dihadapannya, ia akan dianggap kecil. Padahal
masalah itu sebenarnya memerlukan kebijaksanaan untuk diselesaikan.
Sifatnya yang suka ambil mudah menyebabkan banyak persoalan tidak dapat
diselesaikan dan akibatnya merugikan diri sendiri.

Badan menegak

Jika berjalan badan tampak tegak. Wanita ini tegas menentukan sikapnya
sendiri. Dia tidak mahu urusan peribadinya dicampuri oleh orang lain.
Gaya bicaranya serius seperti ingin menunjukkan dia memiliki pendirian
teguh. Yang menariknya, wanita ini bertanggungjawab terhadap apa yang
dilakukannya. Dia menyenangi lelaki yang berdikari tanpa memiliki
sifat-sifat yang manja.

Seperti zirafah

Jika berjalan seperti zirafah, maksudnya, ketika melangkahkan kaki,
badannya kelihatan bergerak ke depan dan ke belakang. Wanita jenis ini
memiliki perasaan sensitif. Dia seorang yang mudah terasa dan mudah
tersinggung. Jadi, jika anda berbual dengan wanita seperti ini kenalah
menjaga perasaannya agar tidak tersinggung, kerana wanita ini mudah
mengalirkan air mata.

*juz untuk hiburan jea...hehehe

lol! lol! lol! lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Thu Aug 13, 2009 9:55 am

mane satu care ak jalan ek...?

yg no 3 kot..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Thu Aug 13, 2009 9:22 pm

berjalan seperti lipan tak de ke ?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Thu Aug 13, 2009 9:43 pm

aku rasa aku berjalan seperti zirafah tu.. mmg betoi aku terlalu sensitip dan kuat sangat nanges... uwaaa......
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Thu Aug 13, 2009 9:48 pm

de 1 jln yg korg kena tau jln mcm pingu bila masa ke org itu akan perjln ala2 pingu sapa leh jwp angkat tangan

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Fri Aug 14, 2009 5:07 am

bila tahan kencing kut macan
adoi..aku jln cmne ek..yg pastinya aku jln ke depan
nak jln cam no 3 la..tunduk je silap2 langgar tiang
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Fri Aug 14, 2009 7:17 am

lau pompuan tu xle jalan cane btau sket

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Fri Aug 14, 2009 8:28 am

sri...

ak mmg pnh langgar tiang pn...
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Fri Aug 14, 2009 1:27 pm

sri... kalo tahan kencing terkepit2 ler....

jalan cam pingu aku tahu can...

tu maksudnyer dia tengah peknen kan? perut dia besor kat depan.. tu pasal jalan cam pingu.. comel je... suka tengok.... bilerlah kak yong nak mengandung lagi....

enni langgar tiang.... adoi.. mesti lebam pale....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Fri Aug 14, 2009 6:43 pm

mugkin dia kena buatan org,tu jalan seperti pingu

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Sat Aug 15, 2009 12:43 pm

aku ingt pad die bco .. sal tu dok terkepit kepit

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Sat Aug 15, 2009 1:25 pm

salju...luv jalan camner ek?
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Sat Aug 15, 2009 7:19 pm

entah.. tengok muka luv aritu terus rasa... comel sangat... sampai dah tak pasan yang lain dah...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   Today at 1:24 am

Back to top Go down
 
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» La otra cara del alma
» Jesus Christ Superstar
» Tamarindus - looking for large old examples
» Huge 30 year old bougainvillea
» Commands to invite players to a checkmate server

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.