perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 down payment???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: down payment???   Thu Apr 16, 2009 6:59 am

down payment???
Emak kepada Minah : "Yerlah... anak saya blajar lulus universiti.. .. tak nak
bilang baper... tapi biar lah patut-patut. ... selalunya yang belajar
tinggi dalam lingkungan 10 Ribu.... tapi ini lah satu satunya anak pompan
saya.... harap harap paham jerlah~"

Emak kepada Mat : "Saya paham maksud awak... tapi saya harap awak pun paham lah
yer... kalau terlampau tinggi harus ditangguhkan nanti... biarlah
dicepatkan biar jauh dari maksiat..."

Emak kepada Minah : "Kalau awak tak mampu... Anak saya nie bukan tak laku...
ada banyak lagi yang tunggu..... dah lah harga rendah.... nak cepat pulak
tuh... apa nanti orang cakap..."

Mat : "Yerlah makcik... Makcik nie jual anak ke kereta? Takda macam
gini.... SEKARANG jugak saya DOWNPAYMENT 2 Ribu... Saya bawak balik anak
makcik.... Malam nie saya TEST DRIVE DULU SEMUA.... kalau dalam semua
BAIK.... Jangan cakap 10 RIbu 12 Ribu pun saya letak... tapi kalau dah
LEMAU, ENJIN PUN TAK BAGUS tuh anak makcik DENGAN DEPOSIT DEPOSIT semua
MAKCIK boleh simpan!!"


Gelak?? Terperanjat? I was a witness there. This really happened da.... Sounds funny but if u were there
confirm lost kejap.... what happened next was an UGLY scene.... bertikam
lidah sampai 3 lelaki bengap datang step hero. Dorang pon kena maki terok2 dgn 'Emak kepada minah' tu. (",)


Sesungguhnya zaman dah berubah, tiada lagi manusia kenal erti ijab kabul,
yg diparaktikkan adalah martabat, pangkat dan darjat. Benar
walaupun disekolahkan hingga menjadi seseorang yg berjaya, namun mereka
lupa akan amanah yg dijanjikan sblm dikurniakan anak itu. Subhanallah.

P.S: kalau your parents ada plan buat ni mcm, suggest to them to advert
Back to top Go down
View user profile
 
down payment???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» New Payment Method - Credit/Debit Card
» KIT PAYMENT - PLEASE READ - VERY IMPORTANT FOR EVERYONE
» 2" Burrell Weighshaft Payment....Important....Please Read
» TOI - No payment for Khamoshiyan actors till now
» Foden Kit 20/19 and Roof Kit Payment

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.