perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 HITAM.......

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: HITAM.......   Wed Aug 12, 2009 4:00 am

Aku diberi nama Hitam. Pelikkan nama tu. Macam takde nama lain aje.
Sebenarnya aku pun cukup tak suka dengan nama tu..macam nama
gangster..tapi..apa nak buat dah memang nama aku gitu, bersyukur
ajelah..Aku dilahirkan sebagai anak yatim piatu. Memang malang nasibku
tak seperti kawan-kawanku yang lain ada ibu dan bapa. Kadang-kadang aku
cemburu melihat mereka sekeluarga bergurau senda dan bermesra.Syukurlah
ada Pak Mat sekeluarga ,dapatlah juga aku menumpang kasih. Beliaulah
yang menjaga aku sejak kecil dan memberikan aku sepenuh kasih sayang.

Ibuku
meninggal dunia kerana tak tertahan menanggung sengsara ketika
melahirkan aku . Mungkin kerana saiz aku yang agak besar. Macam anak
gajah, kata Pak Mat. Ayahku pula terkorban akibat kemalangan jalanraya.
Menurut cerita yang aku dengar, ayahku mati dilanggar kereta ketika
hendak melintas jalan. Wallahualam..

Sekarang aku sudah remaja
he..he.. Seronoknya!! Seronoknya!! Seperti remaja lain aku juga tak
dapat lari perasaan ingin disayangi dan menyayangi dan perasaan ini aku
peruntukkan khas.. untuk dia seorang..Nurlida namanya...orangnya cantik
manis, lemah-lembut, sopan santun..ahhhh..kira perfectlah !! Come
lote,..kata oghe Kelate..

Hai kalaulah aku dapat dia..tentu
kawan-kawan aku jealous..Tapi masalahnya..itulah..dia tu anak Pak Mat!!
Jadi ..terpaksalah aku pendamkan sahaja perasaan aku ni sendiri.
Lagipun aku sedar siapa diri aku ini..sekadar menumpang.

Kajang
pak malau kajang berlipat..kajang hamba mengkuang layu..dagang tuan
dagang bertempat.. dagang hamba musafir lalu..hai sedihnya. Semalam,
ahhh..semalam..merupakan hari yang paling malang dalam hidupku. Bunga
yang aku puja- puja selama ini telah dirampas orang.!! Sewaktu aku
sedang merayau-rayau keliling kampung aku terserempak dengan si
Nurlida..gadisku itu sedang membonceng motosikal dengan Zarir..
Cis!! bukan main mesra lagi.

Cilaka!!!
Binawe kau Zarir, kan ramai lagi perempuan lain dalam kampung
nie..kenapa awek aku jugak yang kau kacau..nanti kau Nurlida, aku
report kat ayah kau!! Malam tadi aku tak senang tidur. Memang sukar aku
nak terima kenyataan ini..

Tak sanggup lagi aku menengok muka
gadis idaman aku tu..melihat dia bermesra-mesra. Aku cemburu..cemburu!!
Aku mesti lari dari sini. Ya, itulah keputusan aku..aku nekad,..apa nak
jadi, jadilah.aku mesti keluar dari kampung nie!! Tapi kemana aku nak
pergi? KL? JB?..Yaa..KL..aku akan pergi ke KL. Biarlah aku membawa diri
ke sana.

Baru sebentar tadi aku pergi berjumpa dengan
kawan-kawan aku, nak ucapkan selamat tinggal..Semua kawan-kawan aku
menasihatkan aku agar jangan pergi ... terimalah kenyataan ini, aku dan
Nurlida tak setaraf..
Ya, aku tahu..aku tahu, aku niii....aku niii..... cuma seekor kambing,?

So what?? Kambing tak buleh bercinta ke?ke? ke?
lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: HITAM.......   Wed Aug 12, 2009 7:10 am

kambing upenye...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: HITAM.......   Sun Nov 15, 2009 7:17 pm

ciss

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: HITAM.......   Today at 2:52 pm

Back to top Go down
 
HITAM.......
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.