perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Ubat Selsema Babi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Ubat Selsema Babi   Tue Aug 11, 2009 5:36 am

bahan2nya adalah

1. air kelapa
2. kurma
3. mangkuk

cara2nya

1. masukkan kurma ke dalam mangkuk
2. tuang air kelapa
3. biar sejam dua
4. minum air kelapa bersama makan kurma

copy n paste...
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: Ubat Selsema Babi   Mon Aug 17, 2009 11:16 am

betol kah sri??
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Ubat Selsema Babi   Mon Aug 17, 2009 3:47 pm

ran.. akak dapat tahu ubat kepada penyakit selsema babi nih ialah vitamin C... jadi makan banyak buah yang ada vitamin C macam kurma, kismis, epal, ataupun oren... tambahan dah nak masuk ramadhan kan? makan kurma banyak2...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Ubat Selsema Babi   Mon Aug 17, 2009 5:39 pm

btul x btul tu..x tau gik sbb sri x kene sakit tu
erm tp x slh buat kan..mencegah lbh baik dr mengubat lg pun kurma ni byk khasiatnya n air kelapa muda tu mmg byk khasiat dlm perubatan...
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Ubat Selsema Babi   Mon Aug 17, 2009 6:42 pm

sri mcm nk menu nk berbuka pose je

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ubat Selsema Babi   Today at 1:24 am

Back to top Go down
 
Ubat Selsema Babi
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SHILPA ANAND OR MANASI PAREKH TO REPLACE SHRADDHA IN MERI BHABHI
» Meri Bhabhi - Written Update - 12 April 2014 - Last episode
» Jodha Akbar Written Update26Sep14 "Ruku, the scheming mother"
» Finished and available: Sulawesi babirusa + Lowland anoa 1:16 scale

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::SUDUT RESEPI DAN MASAKAN::. .::RECEIPE AND COOKIES SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.