perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 bapak yg sengal ubi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: bapak yg sengal ubi   Sun Aug 09, 2009 3:54 am



bodo tol bapak die neyh
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: bapak yg sengal ubi   Sun Aug 09, 2009 4:22 am

memang sengal bapak dia tu..
nasib baik jatuh moto tu..
kalau tak jatuh, langgar dinding la jawab nyer..
kakak tu, nasib baik tak kene langgar..
pandai budak tu elak...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: bapak yg sengal ubi   Sun Aug 09, 2009 7:52 am

adeh adeh...nasib baik budak tu...
tp kan..ok gak ek.. baik je dia rempit kecik2 dh pandai dh besar nnt leh up2 lak
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: bapak yg sengal ubi   Today at 12:18 am

Back to top Go down
 
bapak yg sengal ubi
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SBB - 6th May Gurmeet Choudhry and Kratika Sengal

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::VIDEO MENARIK::. .::INTERESTING VIDEOS::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.