perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Suami kuat beronani sampai menjilat TV?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Suami kuat beronani sampai menjilat TV?   Mon Aug 03, 2009 2:09 pm

SAYA wanita berumur 27 tahun, sudah empat tahun berkahwin dan ada anakperempuan berumur tiga tahun. Saya dan suami berkahwin selepas tujuhtahun menyulam cinta. Dia suami yang baik dan penyayang.

Bagaimanapun, ketika hamil hidup saya mula tertekan selepas dapat tahusuami gemar beronani. Apabila dia menonton filem Hindustan wanitamenari dan pakai pakaian seksi, dia beronani sehingga klimaks.

Dia ingat saya tidak tahu. Sebenarnya saya tahu tapi mendiamkan dirikerana tidak mahu dia malu. Namun, saya akhirnya hilang sabar apabiladia masih teruskan tabiat itu di belakang saya.

Lama kelamaan perangai gila seks suami saya makin parah. Satu hariAllah sengaja nak tunjukkan pada saya. Suami sangka saya tidur ketikadia asyik menonton cerita Hindustan di televisyen.

Saya lihat dia menyentuh kaca televisyen yang ketika itu menayang dadaperempuan menari. Malah, dia juga menjilat dada perempuan dalam kacatelevisyen itu.

Hancur luluh hati melihat suami bersikap gila seks begitu. Ketika ituumur anak kami setahun. Saya menasihatinya cara baik, tapi dia hanyadiam dan senyum.

Di belakang saya, dia masih melakukan perbuatan memalukan itu. Ketikaanak berumur dua tahun, saya ulangi nasihat kepadanya dan memberitahuperbuatannya berdosa, namun dia masih melakukannya.

Kadangkala dia tidak melakukan hubungan kelamin bersama saya sehinggalebih sebulan, tetapi dia puaskan dirinya dengan onani dan berimaginasimengenai wanita seksi yang ditontonnya dalam televisyen.

Dang Setia, saya tidak sangka mendapat suami gila seks seperti ini.Pernah satu hari dia tinggalkan saya di rumah kawan pada waktu malamdan pulang ke rumah.

Ketika itu adik perempuan saya tinggal dengan saya. Selepas itu adiksaya beritahu, suami saya bersikap lain macam dengannya. Tidak mahuperkara buruk berlaku, saya terus hantar adik saya pulang ke kampung.

Ini kerana saya pernah lihat cara suami memandang adik saya dari bawahke atas penuh bernafsu. Dang Setia, ketika menulis surat ini, tangansaya menggigil dan hati saya hancur. Saya kini berubah menjadi pendiam,tapi suami tak pernah kisah.

Saya bangun malam untuk menunaikan solat tahajud dan berdoa semoga diaberubah. Saya pernah bertanya adakah dia tidak puas bersama saya dansebab itulah dia suka beronani, tapi dia buat tidak tahu.

Kebelakangan ini dia suka merakam aksi perempuan tidak berbaju untukdisimpan dalam telefon bimbitnya. Mungkin mudah untuk dia beronani diluar rumah tanpa pengetahuan saya.

Saya sudah letih dengan hal ini dan sangat tertekan. Saya masihmenghormatinya sebagai suami. Saya sanggup bekerja biarpun sebagai kulidemi meringankan beban suami yang gaji tidak seberapa.

Saya juga beritahu suami, jika ada perempuan lain yang dia suka,kahwinlah. Saya reda jika Allah takdirkan saya hidup bermadu. Namun,saya tidak mahu bercerai kerana tidak rela anak saya hilang kasihsayang ayahnya.

Demi Allah, saya reda biar hati saya menderita asalkan anak bahagia.Saya tidak tahu apakah suami saya mampu berubah, cuma saya harap diabertaubat sebelum sakaratul maut.

Saya ubah rambut, jaga kesihatan dan berat badan. Saya sentiasamencantikkan diri dengan alat solek dan melakukan diet senaman, tapisaya rasa seperti sia-sia. Dang Setia, tolonglah saya.

kopi and paste...

mintak2 aku tak la macam tu nt

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Suami kuat beronani sampai menjilat TV?   Mon Aug 03, 2009 2:27 pm

mungkin ada yang kurang tu.... kalo diet pun... ubah pesen baju pakai perfume lawa2 pun.. tapi tuuutttt tak jaga... mmg lelaki jadi camtu.

mak aku sendiri cakap. nak suami sayang, yang penting... tuuuuttt tu kena jaga.. biarpun isteri tak cantik... tapi servis tutttt power... dan dia punyer tuttttt tu... masih segar bugar walaupun dah bersalin...... insya Allah suami tak jadi camtu. selain tuttt... kena power... serbis kena bagus. muka tak lawa, badan gemok pun takper.. janji kena pandai serbis... tu pesan mak aku... dan mak aku sampaikan ilmu ni pada anak2 pempuan dia.. di mana dia menuntut daripada mak dia iaitu opah aku.. ingat k? dua benda:

1. tuttt tu jaga kebersihannya, dan jugak kalo bersalin kena jaga pantang supaya ia tak kembang dan berair selalu.

2. serbis kena bagus. kena tanya suami suka camner. kadang2 kiter rasa kiter dah buat abes baek.. tapi suami masih tak puas. jadi kena tanya dia orang.. dia orang nak yang macam mana. selagi tak langgar hukum syarak (main belakang) dan jugak tak mendera isteri.. isteri masih boleh buat semua tu.

entahlah.. aku pun tak tau sangat pasal aku pun tak nikah lagi. sekadar ilmu untuk dikongsi bersama...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Suami kuat beronani sampai menjilat TV?   Mon Aug 03, 2009 2:29 pm

lagi tak paham ni.. tuuuuuuutttt tu apa ?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Suami kuat beronani sampai menjilat TV?   Mon Aug 03, 2009 2:32 pm

nak open ke panx? ok aku cakap.. tuttt yang aku maksudkan ialah faraj wanita... dan serbis tuttt tu maksudnya cara wanita tu memuaskan suami melalui seks
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Suami kuat beronani sampai menjilat TV?   Mon Aug 03, 2009 2:34 pm

owhh ingat kan bunyi keretaapi... saspen tau

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Suami kuat beronani sampai menjilat TV?   Mon Aug 03, 2009 4:43 pm

tapi masalah nya suami tu dah tahap melampau..

sampai tgk cite hindustan pon dah menjilat tv..

tu blom tgk cite biru2..

ape ntah dia wat..

tv pon jadik pe..
cabuttttttttttttttt

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Suami kuat beronani sampai menjilat TV?   Mon Aug 03, 2009 8:18 pm

laki2 mcm tu klu tiang lampu di make up kn cantik2 mau dia taji gak nafsu kuda luar biasa

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Suami kuat beronani sampai menjilat TV?   Mon Aug 03, 2009 8:33 pm

nafsu kuda luar biasa..tahap maksimum dah ni nafsu

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Suami kuat beronani sampai menjilat TV?   Today at 9:45 am

Back to top Go down
 
Suami kuat beronani sampai menjilat TV?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» build log - 1:16 scale P-40, cox 049

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.