perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Berhati-hati membeli hotdog

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Berhati-hati membeli hotdog   Sun Aug 02, 2009 4:09 am

Hotdog adalah merupakan salah satu makanan yang
sangat digemari diseluruh dunia. Makanan yang digemari ini adalah
dipecayai berasal dari negara barat. Makanan ini biasanya mengandungi
2 bahan yang utama iaitu roti dan sosej (sausage). Namun begitu tahukah
anda ada sebahagian sosej yang haram dimakan oleh kita terutamanya umat
islam? Oleh itu berhati-hatilah apabila membeli
hotdog..
Berikut adalah gambar hotdog yang haram dimakan.....



lol! lol! lol! lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Berhati-hati membeli hotdog   Sun Aug 02, 2009 4:19 pm

eee... takkan nak makan camtu je kot.. lalu ker... adoi... peace hang mmg lawak lah.... karut sungguh...
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Berhati-hati membeli hotdog   Sun Aug 02, 2009 7:30 pm

mmg panas la anjing2 tu bab tu la namanya hot dog

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: Berhati-hati membeli hotdog   Mon Aug 03, 2009 5:23 pm

x lalu dah den nak makan sosej@hotdog camni...sah2 haram....
muke slumber poyo lak tu anjing2 ni...
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: Berhati-hati membeli hotdog   Mon Aug 03, 2009 6:33 pm

hot dog...

lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
beLonharapan~~
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-05-28

PostSubject: Re: Berhati-hati membeli hotdog   Thu Oct 01, 2009 7:20 am

comey ar mereka2 yg dLm woti tuh..
Back to top Go down
View user profile
awies
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2009-09-28

PostSubject: Re: Berhati-hati membeli hotdog   Thu Oct 29, 2009 8:15 am

aduh.......panas je anjing 2.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Berhati-hati membeli hotdog   Today at 4:39 pm

Back to top Go down
 
Berhati-hati membeli hotdog
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» HOTDOG MACHINE!!! (Leana's Shop)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.