perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 untold story:bagaimana dengan jantina anda???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
straighthead_goku
junior
junior


Posts : 46
Join date : 2009-07-27

PostSubject: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Fri Jul 31, 2009 7:17 am


kawan2...kite selalu denga org gado sal laki n pompuan.
yg pompuan kate pompuan bagus.
dan lelaki lak kate dowg pon bgus.
da brkurun mende ni tp still xde penyelesaian.
masing2 kate bgs.
so sape yg bgs sebenarnya???...

pekate kite cbe cari kelainan.
yg pompuan cuba cita klemahan org pompuan n yg lelaki cube cite kelemahan org laki...

jom cuba cr kelemahan diri. sedih
jom sesame perbaiki kelemhan diri. kecewa
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Fri Jul 31, 2009 6:30 pm

no body perfect...
biarlah kita sendiri yang tau kelemahan kita..
sebab apabila orang tahu kelemahan kita..
orang akan mengejek kita..
dan ada yang akan mengambil kesempatan atas kelemahan kita..
itu lah manusia..
lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Fri Jul 31, 2009 7:08 pm

aku tak kisah ler orang nak ejek aku dgn kelemahan aku.. itu diri aku.. gasak ler.... dia yang susah2 ati biler tahu kelemahan aku apasal?

aku tak kata nih kelemahan pempuan... tp aku nak citer kelemahan aku....

1. emosional
- senang marah.
- senang nanges, dan kalo sekali nanges.. seharian pun air mata akan mencurah2 kuar.

2. penakut
- selalu rasa tak selamat. sbb tu lagi suka dok depan lappy daripada kuar rumah sbb rasa tak selamat. ancaman di mana2..

3. bergantung
- sangat manja sehinggakan suka sangat bergantung dgn orang lain. takleh nak buat sendiri. kalo takde orang temankan... mmg tak mo buat...

4. banyak sangat cakap
- terlalu banyak cakap
- kalo aku banyak sangat komen kat forum nih.. maksudnya aku kurang bercakap dgn manusia di alam nyata pada hari tu... sbb tu bising berjela2 kat sini...
- kalo aku tak bercakap dgn orang, dan tak menaip dalam forum.. haa... aku bercakap sorang2 dalam bilik. kadang2 cakap dgn bobo... kadang2 cakap tengok dinding.. sbb aku mengamalkan teknik dalam kaunseling namanya empty chair. (mandai je tukar kaedah.. tak mo ngaku diri tu ada sedikit tak betoi..)

5. kuat merajuk
- disebabkan terlalu manja.. senang sangat merajuk. adeh skit2 merajuk. tapi kalo orang tu malas nak pujuk.. pandai plak ok balik.. kalo makin orang pujuk... makin mengada2..

6. pemalas
- aku tak rajin macam perempuan kebanyakan. aku cuma rajin memasak je. (sbb aku kuat makan) dan aku sangat malas mengemas dapur, mengemas bilik, basuh kain, lipat kain, menyapu sampah.. semuanya aku malas. jadi korang bayangkan jelah rumah sewa aku nih camner..

7. degil
- tersangat degil.. ini mmg tak dinafikan..
- kadang2 orang malas nak bedebat dgn aku sbb aku sangat degil..
- tapi bagusnya degil nih.. ia membuatkan aku diterima dalam dunia perdebatan sekolah dan IPT

8. kuat berangan
- selalu sangat berangan mimpi2 indah...
- pernah sekali masa ustaz mengajar dalam kelas... ustaz renung muka aku dan bertanya.. "lina... awak dengar ker? hello??? are u there lina??" (aku dgn ustaz aku mmg speaking omputih je) wakakaka

9. kuat tido
- kalo aku tido mmg tak sedor2... tido seharian pun pernah.. paling lama tido dalam 20 jam kot... adoi.... mmg pemalas aku nih...

10. emosi melankolik.
- emosi melankolik nih maksudnya emosi aku cepat berubah2.
- aku boleh menanges teresak2.. kemudian kalo orang buat lawak skit je.. aku boleh ketawa terbahak2... wakakaka walaupun air mata tadi tak kering lagi dan masih lagi menitis...

ha.. camner... nak ejek dgn kelemahan aku ker... ejekler.. aku tak kisah... sbb bagi aku semua orang ada kelemahan..... manusia tak pernah sempurna...

andai kelemahan aku tu buat korang hepi dengan mengejek2 aku.. aku terima..... asalkan korang hepi....
Back to top Go down
View user profile
straighthead_goku
junior
junior


Posts : 46
Join date : 2009-07-27

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Sat Aug 01, 2009 6:32 am

salju wrote:
haha.salju2...pengakuan ikhlas ni.jgn isau,xsemak pon.haha..
pe nk tkt ngn kyataan.aku pon xmudah nk caye kat org.yg penting kt ikhlas time diri kite tanpa myalhkn sesape.
aku tak kisah ler orang nak ejek aku dgn kelemahan aku.. itu diri aku.. gasak ler.... dia yang susah2 ati biler tahu kelemahan aku apasal?

aku tak kata nih kelemahan pempuan... tp aku nak citer kelemahan aku....

1. emosional
- senang marah.
- senang nanges, dan kalo sekali nanges.. seharian pun air mata akan mencurah2 kuar.

2. penakut
- selalu rasa tak selamat. sbb tu lagi suka dok depan lappy daripada kuar rumah sbb rasa tak selamat. ancaman di mana2..

3. bergantung
- sangat manja sehinggakan suka sangat bergantung dgn orang lain. takleh nak buat sendiri. kalo takde orang temankan... mmg tak mo buat...

4. banyak sangat cakap
- terlalu banyak cakap
- kalo aku banyak sangat komen kat forum nih.. maksudnya aku kurang bercakap dgn manusia di alam nyata pada hari tu... sbb tu bising berjela2 kat sini...
- kalo aku tak bercakap dgn orang, dan tak menaip dalam forum.. haa... aku bercakap sorang2 dalam bilik. kadang2 cakap dgn bobo... kadang2 cakap tengok dinding.. sbb aku mengamalkan teknik dalam kaunseling namanya empty chair. (mandai je tukar kaedah.. tak mo ngaku diri tu ada sedikit tak betoi..)

5. kuat merajuk
- disebabkan terlalu manja.. senang sangat merajuk. adeh skit2 merajuk. tapi kalo orang tu malas nak pujuk.. pandai plak ok balik.. kalo makin orang pujuk... makin mengada2..

6. pemalas
- aku tak rajin macam perempuan kebanyakan. aku cuma rajin memasak je. (sbb aku kuat makan) dan aku sangat malas mengemas dapur, mengemas bilik, basuh kain, lipat kain, menyapu sampah.. semuanya aku malas. jadi korang bayangkan jelah rumah sewa aku nih camner..

7. degil
- tersangat degil.. ini mmg tak dinafikan..
- kadang2 orang malas nak bedebat dgn aku sbb aku sangat degil..
- tapi bagusnya degil nih.. ia membuatkan aku diterima dalam dunia perdebatan sekolah dan IPT

8. kuat berangan
- selalu sangat berangan mimpi2 indah...
- pernah sekali masa ustaz mengajar dalam kelas... ustaz renung muka aku dan bertanya.. "lina... awak dengar ker? hello??? are u there lina??" (aku dgn ustaz aku mmg speaking omputih je) wakakaka

9. kuat tido
- kalo aku tido mmg tak sedor2... tido seharian pun pernah.. paling lama tido dalam 20 jam kot... adoi.... mmg pemalas aku nih...

10. emosi melankolik.
- emosi melankolik nih maksudnya emosi aku cepat berubah2.
- aku boleh menanges teresak2.. kemudian kalo orang buat lawak skit je.. aku boleh ketawa terbahak2... wakakaka walaupun air mata tadi tak kering lagi dan masih lagi menitis...

ha.. camner... nak ejek dgn kelemahan aku ker... ejekler.. aku tak kisah... sbb bagi aku semua orang ada kelemahan..... manusia tak pernah sempurna...

andai kelemahan aku tu buat korang hepi dengan mengejek2 aku.. aku terima..... asalkan korang hepi....
Back to top Go down
View user profile
straighthead_goku
junior
junior


Posts : 46
Join date : 2009-07-27

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Sat Aug 01, 2009 6:42 am

lol! lol! lol!
aku xtakot pn org nk ejek aku.hakikat kne time mmg manusia cm2.ske ngejek.tp seb baek aku xheran org nk ejek aku.aku je yg tau diri aku.
keihklasan mengatasi ke egoan.
klemahan aku lak ske bia org pijak pale aku.adesssss..
peace™ wrote:
no body perfect...
biarlah kita sendiri yang tau kelemahan kita..
sebab apabila orang tahu kelemahan kita..
orang akan mengejek kita..
dan ada yang akan mengambil kesempatan atas kelemahan kita..
itu lah manusia..
lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Sat Aug 01, 2009 10:16 am

bila org tau kelemahan kita so org leh betulkn mn kita leh ngok lubang hidung sendiri klu x duk dpn cermin betul kwn2 kelemahan aku lak pemurah sngt

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Sun Aug 02, 2009 1:07 am

macan mmg pemurah.. tak kisah kalo adik2 GSK mintak belanje makan.. kan macan.. kan kan kan???

adoi.. ko tak caya pengakuan aku ker goku? terpulang ler.. nak caya ker tak.. satu lagi kelemahan aku.. ialah aku susah nak menipu.. jadi mak aku cepat2 je dapat korek rahsia aku.. tuan aji pun dah tegor.. kalo nak jadi kaunselor kena pandai simpan rahsia.. adeh tapi aku ni kalo orang dah gertak skit dah takot.. aiyooo... macam mana nih????
Back to top Go down
View user profile
straighthead_goku
junior
junior


Posts : 46
Join date : 2009-07-27

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Sun Aug 02, 2009 6:29 am

salju wrote:
macan mmg pemurah.. tak kisah kalo adik2 GSK mintak belanje makan.. kan macan.. kan kan kan???

adoi.. ko tak caya pengakuan aku ker goku? terpulang ler.. nak caya ker tak.. satu lagi kelemahan aku.. ialah aku susah nak menipu.. jadi mak aku cepat2 je dapat korek rahsia aku.. tuan aji pun dah tegor.. kalo nak jadi kaunselor kena pandai simpan rahsia.. adeh tapi aku ni kalo orang dah gertak skit dah takot.. aiyooo... macam mana nih????
bile aku kte xcye adesss...b ur self..we got it muv it...

aku de de cdgn.supaya xdgertak ko kene amek lesen snjata api.
pastu beli ak47.g ne je ko sandang.kompom slesai mslh.. xde sape brani gertak da.
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Sun Aug 02, 2009 3:41 pm

kalo mak aku sendiri saiko aku takkan nak tembak mak aku kot... nanti tak pasal2 takde duit belanje makan kepsi... uwaaa..
Back to top Go down
View user profile
straighthead_goku
junior
junior


Posts : 46
Join date : 2009-07-27

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Wed Aug 12, 2009 11:30 am

adess...sape suh tembak mak tu.
klu mak yg saiko tarok itu snapang nye muncung kat pale sendiri...
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Thu Aug 13, 2009 2:48 am

hotak kamo goku... nah ambik...

biasa nih ajor orang buat keje bukan2... jgn

meh sini masuk kat bilik kaunseling..

sila beri laluan.. ada yang ditangkap masuk ke bilik kaunseling.. opocot
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Thu Aug 13, 2009 9:54 pm

kelemahan aku... cepatttt...cepat klimaksssssss

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Thu Aug 13, 2009 10:00 pm

panx ku cpt klimaksssssss pakai minyak lintah pnnx

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Fri Aug 14, 2009 5:03 am

aku..terlalu byk kelemahan sp ada yg mengambil kesempatan kecewa
Back to top Go down
View user profile
straighthead_goku
junior
junior


Posts : 46
Join date : 2009-07-27

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Fri Aug 14, 2009 12:08 pm

salju wrote:
hotak kamo goku... nah ambik...

biasa nih ajor orang buat keje bukan2... jgn

meh sini masuk kat bilik kaunseling..

sila beri laluan.. ada yang ditangkap masuk ke bilik kaunseling.. opocot
alternatif je pon.mngkin xtream ckit kot. tp macan lg xtream.
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Sun Aug 16, 2009 11:09 am

alternatif ..hahahaha

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Sun Aug 16, 2009 12:25 pm

kelemahan aku ???/ ntah la aku x menganggap sebagai kelemahan tp aku anggap sebagai kekurangan klsifikasi perangai aku ??

1> panas baran .. aku memang x bole org berckp ngn aku dlm nada yg tinggi.. drh aku cpt jer tersirap kt muka ...

2.> kurang mesra ... kalau untuk org yg aku x rapat aku susah nk bertegur sape... nak wat cam mane .. da memang perangai mcmtu ...

3> x banyak ckp ..... nk wat cam mane da memang aku d besarkan dlm family yg kurang berinteraksi antara satu sama lain..

4> pemalas... ade gak kowt ... aku ske wat keje skali jln .. cmtu gak ngn bilik aku neyh .. bila da bersepah betul2 cam sarang tikus baru la aku kemas...

5> emosi melankolik ?? aku sendiri pon baru tau menatang apo tu tp memang betul pon sebab ramai kawan2 aku kate aku ni split personality .. ske2 je perangai aku berubah x tentu mase

6> terlampau bertolak ansur .. hm .. ini cuma perangai aku dengan kawan2 la .. sampai kawan senang jer tipu aku .. banyak yg aku terkene .. hm ....

banyak lg .. tp mls lak aku nk taip kt cni ...

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   Today at 10:20 pm

Back to top Go down
 
untold story:bagaimana dengan jantina anda???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» "Phantom: The Untold Story" -- Susan Kay stage play in Japan
» Written Update Mahabharat Ep5:The Told ,Untold Story
» The Stairway to Triumph - the story of Anne Boleyn
» A Short Imperial Guard Story [revised]
» Karottenkrieg - A German Warhammer/Mordheim-Story

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.