perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cadangan ku...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: cadangan ku...   Wed Apr 15, 2009 7:13 pm

syor d sni utk ltk hitz.fm sbg stesen radio rasmi...fly.fm n xfresh.fm pon ok gak....syor sy k...ok x mega?

Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: cadangan ku...   Wed Apr 15, 2009 7:23 pm

ok ..... akan di pertimbangkan nanti

skrg ni aku tgh cari format radio lain
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: cadangan ku...   Thu Apr 30, 2009 10:41 pm

buh TV lahhh... astro ke..???

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cadangan ku...   Fri May 01, 2009 6:04 pm

alalalalal segala tv nak masuk ka lalala

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: cadangan ku...   Fri May 01, 2009 9:16 pm

TV PON NK KER...KANG BRT PLAK FORUM NI.KN MISS KN...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cadangan ku...   Sat May 02, 2009 12:09 am

betul tu raffey

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: cadangan ku...   Sun May 03, 2009 6:59 am

adehhh korang ni.... lurus btul lah....
tak kan lah buh btul2... dr buh TV... lebih baik buh theater trus...
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: cadangan ku...   Sun May 03, 2009 10:41 am

BTL..NK TGK TV LA...NK TAIP COMMENT LG HADOI...HUHU
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: cadangan ku...   Sun May 03, 2009 11:02 am

raffey...
dia org dh buh TV lah....

Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: cadangan ku...   Tue May 05, 2009 6:00 am

tolong la letak tandas kat forum ni supaya senang aku nk membuang berak bila de tandas kat forum ni blh aku beri tumpuan kat forum ni ...... ......jgn lupa letak ruangan merokok ngan rokok free sekali erk
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: cadangan ku...   Tue May 05, 2009 6:03 am

hambik ko macan. merapu je.. kalo letak tandas dalam forum mana nak kuar tempat najisnya?

hambik lagi.
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: cadangan ku...   Fri May 08, 2009 3:40 am

hak3

macan klu ko masok raja lawak msti ko mnangnyer

masok ar...aku undi ko nyer
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: cadangan ku...   Today at 5:25 pm

Back to top Go down
 
cadangan ku...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. .::OPINION SITES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.