perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 RAHSIA PERIBADI LELAKI MELALUI RAMBUT

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: RAHSIA PERIBADI LELAKI MELALUI RAMBUT   Tue Jul 28, 2009 7:29 am

Jom kenali lelaki melalui rambut mereka seperti biasa,jangan terlalu percaya dengan semua ini (SEKADAR HIBURAN)

RAMBUT LURUS-bijak,seorang yang happy,bergaya, cemburu dan berpotensi dalam bidang kesenian

RAMBUT KERINTING TEBAL-kurang bijak,degil, cemburu kuat,romantik, banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri.Tidak suka termenung

RAMBUT KERINTING NEGRO-bijak,ego,cemburu buta,romantik dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah

RAMBUT IKAL MAYANG-bijak,berfikir sebelum
melakukan sesuatu,berfikiran terbuka,banyak pergaulan dan mudah
memaafkan seseorang dengan kesilapan lalu

RAMBUT HALUS/LEMBUT-bijak sangat,memilih, pemaaf,manja, tegas dan cepat melakukan pekerjaan dengan bersungguh-sungguh

RAMBUT SIKIT
-bijak,sentiasa berfikiran negatif pada seseorang,ego dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil

RABUT PERANG-kurang bijak,berfikiran terbuka,pemaaf, sosial dan bijak lari daripada masalah

RAMBUT TEBAL-bijak,degil, cemburu,romantik ,kasar,banyak kawan dan pandai mengambil hati seseorang

RAMBUT KUSUT-sangat bijak,berfikiran
terbuka,banyak pergaulan,garang, susah nak memaafkan seseorang dan
pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan

RAMBUT BERUBAN-kurang bijak,suka termenung,sosial sikit,berfikiran terbuka dan pandai selesaikan masalah sendiri

SO.....lelaki2 kt sini rambut pesyen per yer....?

*saya nampak de 2,3 lelaki yg sedang baca artikel ni sesambil belek2 rambut memasing....

lol! lol! lol! lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: RAHSIA PERIBADI LELAKI MELALUI RAMBUT   Tue Jul 28, 2009 7:32 am

wakakaka xde rambut lak...cane...mslh personaliti kut..tak pun byk mslh...sp botak daaa
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: RAHSIA PERIBADI LELAKI MELALUI RAMBUT   Tue Jul 28, 2009 7:38 am

Quote :
RABUT PERANG-kurang bijak,berfikiran terbuka,pemaaf, sosial dan bijak lari daripada masalah

kalo die wane kn rmbut die kaler perang..mmg kompom die x bijak..

btw..nice share
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RAHSIA PERIBADI LELAKI MELALUI RAMBUT   Today at 10:54 pm

Back to top Go down
 
RAHSIA PERIBADI LELAKI MELALUI RAMBUT
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.