perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 suami orang suke isteri orang kenape??????

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cinta_8783
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-07-27

PostSubject: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 5:46 pm

ramai suami orang suke isteri2 orang..
ade gak yag sanggup rampas isteri sahabat tau...ape nk jd ngan dunia sekarang eh/????
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 5:51 pm

hah topik best
aku nk kongsi satu cter
ade sorg bini tak tau malu g cte sal umah tgge kat laki org
laki tu ayah den
spe tak bngang
mak den punye la hangin
pompuan tu kurg kasih syg
padahal nk monopos da
psl plok la
layanan tak mesra la
nafsu tu stil ade ag
tp knp kne gngu rmah tangge org
bkn kah tak baik
cucu da blambak
dorang tak puas ngn suami or bini dorg
tu pasal cr lain
Back to top Go down
View user profile
cinta_8783
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-07-27

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 5:54 pm

i2 la pasal..semua 2 cz bernafsukn shaitan..
jfn la salahkn suami2 or isteri2 korang klu nafsu korang yg menggila
Back to top Go down
View user profile
cinta_8783
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-07-27

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 6:04 pm

yg si isteri gersanga lak..suke slhkn suami klu die org xpuas..
cam ne nk puas klu korang xcube kongsi n bingcang masalah korang ngan suami korang???cube bawa berbincang...jgn cari jalan mudah yg membawa doa.. :group:
Back to top Go down
View user profile
cinta_8783
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-07-27

PostSubject: same gak ngan isteri yg sukkekn suami orang!!!!!!   Mon Jul 27, 2009 6:07 pm

cinta_8783 wrote:
yg si isteri gersanga lak..suke slhkn suami klu die org xpuas..
cam ne nk puas klu korang xcube kongsi n bingcang masalah korang ngan suami korang???cube bawa berbincang...jgn cari jalan mudah yg membawa doa.. :group:
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 6:07 pm

Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 6:08 pm

xphmla org skng
ske rosak kn umah tgge sndrik n org lain
ikotkn nafsu
padahal kubur da kate mari
insaflahhh
Back to top Go down
View user profile
cinta_8783
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-07-27

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 6:13 pm

ha ade gak yg dah jadi atok,tp ade hati nk jadi perosak rumah tangga org tau..ko tau ran jiran aku ade gak cam nih..ishk memalukn bangsa n agama je...ishk2!!!1

sedar2 la n bertaubat la anda yg suke buat dosa nih
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 6:17 pm

tula
seb baik ayah aku tak la jahat mne
die cume bls email pompuan tu
kunun2 adek agkt
tp kalo da kat ats ranjang nk cte
tak ke curang tuh
agak2 la hubgn angkat2 tuh
Back to top Go down
View user profile
cinta_8783
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-07-27

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 6:24 pm

uishk agi panas nih....
hem aku klu la blh tarik org2 mcm ni kt depan org ramai..dah lame aku rejam ngan batu sampai mati..tp i2 utk org yg berzina la..
yg suke cerita cz ranjang kt orang 2 kene gasak ngan ayat pawoo lu arr
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 6:30 pm

adess
kalo la ade hukum hudud kt mesia ni
tkde la jd gini
kalo stat da cte kat ats ranjang
tak mustahil bawak ke ranjang tros kn
nafsu tak ley kwal
kdg2 pompuan ag kuat nafsunye berbanding lelaki
tgk la sndrik
bini org cri laki org puaskn nafsu
ngat laki jek cm tuh???
hurrrmmm
Back to top Go down
View user profile
cinta_8783
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-07-27

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 6:36 pm

betu-betul-betul!!!!!
aku setuju sgt ngan ko ran..
soal hubungan kita ngan suami kita or isteri kita haruslah drahsiakn..
biarlah rahsiaaaaaa...
koran2 yg baru or dah berumahtangga..jaga la diri korang n rumahtangga korang ...
jagan la timbul masalah macam nih...
t korang gak yg susah..
bukan nak tgu susah dek seksaan di alam kubur..tp ddunia sekarangpn kita dah nampak bunga2 seksaan allah tau..
ingat kiamat semakin hampir
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 6:46 pm

h1n1 menular pon ade hikmahnye
tula
ikotkan hati mati
jgn curg2
jge suami or isteri baik2
tamau ikut nafsu jek
wlpon aku lom kawen
xde pgalaman
tp bende2 ni da trg n nyata
benda dilaknat ALLAH SWT
jd pk2 la sblom wat k
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 7:13 pm

nk join gak..asek korang 2 je..

utk isteri org yg suke cr suami org atau sebalik nya...tobat2 la..

dunia semakin membongkok dan da tua sgt2...tu pasal ak nk kawen cpat2..nk kumpul pahala bnyak2

cam kuar topik je..

ok2..sambung balik..

utk org yg cmni..seharusnye dkatkn la diri pd Allah..anda tu da la tua..nk dkat monopos lg tu (bak kate ran)...

sesungguhnya..hal rumah tangga..haram diceritakan pada semua orang..even though keluarga kt sndiri..simpan la pekung itu di dlm dada anda..peliharalah ia wlpn amat perit anda rasakan..

p/s : bersedialah menempuh alam perkahwinan yg memerlukan persefahaman dan ilmu rumah tangga menurut Islam yg cukup utuh
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Mon Jul 27, 2009 7:30 pm

ades enni
aku gak kene
da takde nk juin post
betol2
ikutkan perasaan sgt
kut iye tak ske laki die pon
takpayah la gtaw org
kalo terdesak pon

gtawla kaum sejenis
ade gtw bukan mahram
pe kehe nye yob
nk kate takde pgalaman bab2 kawen
da berank cucu da
manusia2 bila la nk berubah
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Tue Jul 28, 2009 6:04 am

erm..cane ek..rsnya cmni la.. klu tak bertepuk sebelah tgn tak berbunyi kan.. suami org cari istri org ni rsnya sbb klu pape hal terjadi..psangan msing2 ade..mcm klu istri org tu termengandung..x la la kalut sgt sbb suami dia ade then suami org lak..erm mmg biasa la lelaki ni kan..x cukup ngn satu..klu ngn istri org ni..dh de pnagalaman..so tak yah nak ajar2 dah
erm..npk nya topik ni mcm ade SPAM skit..so hrp pasni..komen jgn ada double post ek lol!
http://perak1.forums2u.com/perak1-forums-rules-f1/
Back to top Go down
View user profile
yuOtaci
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-06-28
Age : 30

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Tue Jul 28, 2009 6:48 pm

sape nak jd isteri aku


tu semua atas pendirian masing2...klu xberiman hancur rumahtangga..sekian..w.slm
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Tue Jul 28, 2009 8:36 pm

mmg nih gejala yang semakin menular kat dunia zaman sekarang.. pernah sekali tuan haji citer, ada seorang pempuan... isteri orang.. dah nanges2 mengadu kat tuan haji. pasal suami dia dah tahu dia pasang skandel.. suami dia siap beli pistol lagi... nak tembak dan bunuh skandel isteri dia... tapi setakat nih suami dia tak tau saper lelaki tuh... adeh

kalo kes ranjang diberitau tu... adalah lumrah orang dah berumahtangga. tak semudah tu nak cover kalo seseorang tu ada masalah dari segi seksual. mungkin korang tak pernah nikah.. jadi tak tau ler perasaan orang dah nikah nih camner... sbb tu kaunselor kena berfikiran terbuka.. macam aku... kena biasakan diri dengar istilah2 orang dah kawen nih... supaya nanti kalo klien mengadu.. aku leh paham keadaan dia dan cuba tolong.

korang tak tahu agaknyer.. sebenarnya banyak penceraian berpunca daripada masalah seksual rumah tangga. masing2 tak puas.. baru je dalam kelas tadi tuan haji bagitau.. adeh

sbb tu seksual tu penting... masalahnyer ramai orang tak buat endah je..... pastu jadi kes camni. isteri mengadu kat laki orang. kalo mengadu kat kaunselor kira ok lagi.. sebab kaunselor nih profesional. takleh libatkan perasaan dgn klien.. sbb ada etika. kalo jadi camtu.. kaunselor akan dikenakan tindakan, kena lucut jawatan daripada jadi kaunselor.

aku rasa dia orang citer kat kawan lelaki.. pasal kawan pempuan lain tak layan tu.. korang nanti kalo jadi kawan pempuan jangan buang kawan2 korang tak tentu pasal.. jgn korang dah dapat kepuasan seks dgn suami.. dengarlah nasib malang kawan2 korang plak.. korang dapat manje.. cuba bayangkan kalo korang tak dapat manje camtu.. bukannya apa.. kadang2 jadi camni sbb salah kiter pempuan nih.. biler kawan2 nak mengadu je.. kiter ejek2.. perli2 kawan tu.. sbb tu kawan lagi suka citer kat lelaki.. sbb lelaki rajin nak melayan.. tak macam kawan2 pempuan dia...

harap sangat ler... nanti aku tabah menghadapi masalah rumahtangga... AMIN....
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Wed Jul 29, 2009 7:49 am

nak lain dari lain kot....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Wed Jul 29, 2009 6:53 pm

panx... ataupu lelaki tu sukakan cabaran..

kalo dgn anak dara.. ataupun dgn pempuan single..senang sangat..

tapi kalo kapel dgn bini orang.. nak dating pun.. perancangan sangat teliti..

ejas timing... biler dua2 leh kuar sama2...duduk kat mana.. nak ehem2.. kat mana...

aku tahu sbb selalu baca kes macam nih kat internet... lelaki tu cakap dia mmg saje buat camtu.. sbb dia sukakan cabaran..

giler ah.. macam2 manusia nih.....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: suami orang suke isteri orang kenape??????   Today at 2:51 pm

Back to top Go down
 
suami orang suke isteri orang kenape??????
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Durolin and Orang-utans
» The STARLUX Orang-utan came in...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.