perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 hye sume...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
xxanna_princessxx
junior
junior


Posts : 1
Join date : 2009-06-28
Age : 29
Location : klang

PostSubject: hye sume...   Mon Jul 27, 2009 5:34 pm

Back to top Go down
View user profile
___PoMPaK___
Site Admin
Site Admin


Posts : 32
Join date : 2009-06-24

PostSubject: Re: hye sume...   Mon Jul 27, 2009 5:42 pm

anna ney knalkan diri ke ape ney.. haha kompius
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: hye sume...   Tue Jul 28, 2009 5:09 am

nnt ada ms edit blk ek.. refer kat org yg kenal kan forum ni pun blh... suh cpt2 skit ajar

cara Kenalkan diri anda di dalam nie

Nama :

Umo :

Jantina :

Asal :

ID YM :

Reffer : ( Siapa Yang Menjemput Anda ke sini )
Back to top Go down
View user profile
yuOtaci
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-06-28
Age : 30

PostSubject: Re: hye sume...   Tue Jul 28, 2009 6:40 pm

babai jerlah...
Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: hye sume...   Wed Jul 29, 2009 10:03 pm

arap happy dlm forums nie k..
tari tari
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: hye sume...   Today at 10:14 pm

Back to top Go down
 
hye sume...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.