perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Mon Jul 27, 2009 8:34 am

SALAM..

Ape pendapat anda ttg perempuan yg x suke melaram sebelum kawen ni...
Kaum adam sile respon..begitu juga dgn kaum hawa...

Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Mon Jul 27, 2009 4:19 pm

kalo aku
pompuan ni tak ase die cun
tu psl la
bile kwen kne jge ati suami kn
huhu lol!
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Mon Jul 27, 2009 4:27 pm

aku tak kesah.. tapi aku suke yang tak rajin melaram ni.. senang.. simple cam aku jek..


p/s: sory.. aku pindah kan ke ruangan cakap2..
sebab topik ni untuk kita beri pendapat..
elok lah di sini..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Mon Jul 27, 2009 6:39 pm

xpe2...TQ sbb pindahkan...
sy dak baru cni

salam knal

p/s : sile2 lah comment post ni... :group:
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Mon Jul 27, 2009 6:50 pm

kalo ak..ak suke yg kurang melaram..

jap2..ak ni laki ke pmpuan

silap..ak bg pndapt utk wakil kaum hawa..

ak ni jnis yg kureng melaram..tu sbb ak post topic ni

bg ak..x kesah pn nk melaram sblum kawen..Islam pn menggalakkan kt berwangi2an..pakai bedak sket..jgn muke pucat benor..
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Mon Jul 27, 2009 6:57 pm

sori..tertekan send..ak x abes bg comment..

sambung balik...

tari kalo jnis yg x suke melaram tu..kurang2 kt pakai le bdak sket..jgn muke pucat...org tgk pn x bermaya.. jgn

kecewa bg yg suke melaram tu..kurang2 la sket..sbb anda x kawen lg..melaram sekadar perlu shaja..jgn sehingga membuatkn semua lelaki memandang anda sbb mekap tebal sgt

x salah nk melaram..tp berpada2..lpas kawen melaram..lagi belambak pahala anda perolehi...

p/s: bl ak nk kawen ni x sabo la plak nk kumpul pahala lol!
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Tue Jul 28, 2009 7:15 am

lol! klu tertekan send...tekan blk button edit utk tambah komen
melaram...ade ke pmpuan yg x suka melaram klu ade pn my be dia pemalas atau tak mampu ... melaram cane nih
klu pakai mekap tebal2 tu...'bkn aku'...
klu pakai high heel, hndbag bagai...'bkn aku' gak
aku jenis simple..pakai baju jnji kemas..bedak besa2 je...lipstik n kekdg pakai gloss jek
wangian tu msti sp 1 opis tau bau aku...bau menusuk idung jek tau dah sape lalu sp klu aku tukar perfume pn depa tau cmtu le hebatnya wangian lavender aku
eh lari topik ke cabuttttttttttttttt
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Tue Jul 28, 2009 7:25 am

salam sri..
mksud ak melaram cm mekap tebal2..pakai high heel n baju msti nk kaler nk yg same dr ats smpai le ke kasut...



kalo kategori ko tu..kire x melaram sgt..bese2 je tu

same spt ak...tp ak kureng sket pkai mnyak wangi..kalo btul2 busuk br ak pakai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Tue Jul 28, 2009 7:31 am

melaram cmtu ke wakakaka terang2 bkn aku le tp ubah skit la...bkn sbb aku pemalas ek jgn tp aku tak suka la mende2 cmtu... rimas aku ingat melaram jenis tak mo bergaya langsung mksudnya pakai ikut sempat jek lol! sorry
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Tue Jul 28, 2009 7:40 am

hahahaha..dan2 nk ubah "pemalas" tu...adehh

sorry diterima..
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Thu Jul 30, 2009 6:04 pm

aku mmg tak suka melaram... dan aku setuju.. pasal aku PEMALAS...

wakakaka malas nak gosok baju, malas nak mekap2, malas nak touch up mekap yang dah cair, malas nak cuci muka (kalo dah mekap kena rajin cuci muka.. kalo tak nanti jerawat), malas nak basuh baju (jadi ambik baju ikut dan je), malas nak lipat kain..

adoi.. malas... malas.. dan sangat2 malas..

aku cuma rajin satu je..

layan tenet sampai lebam....


Last edited by salju on Thu Jul 30, 2009 6:08 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Thu Jul 30, 2009 6:06 pm

mcm tu kira pemalas ek..ok klu cmtu..aku pun PEMALAS la
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...   Today at 2:50 pm

Back to top Go down
 
PEREMPUAN YG TIDAK SUKE MELARAM KETIKA SEBELUM KAWEN...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.