perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Tips hantu..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Tips hantu..   Sun Jul 26, 2009 3:49 am

Kalau nampak hantu jangan takut...Beranikan diri dan ikut tips dibawah

Hantu Pocong
Hantu yang berbungkus macam lepat pisang
baru masak ni memang mudah cari
kelemahannya. Kita hanya perlu bukak tali
pengikat di atas kepalanya
dan tarik kain balutannya.Sudah tentu dia
akan berasa malu rana dia tidak pakai apa
apa pun, selain kain kapan pembungkusnya
tu.


Hantu Langsuir
Dia ni suka pandang muka kita, jadi
beranikan diri anda tenung balik muka dia
sambil jelir-jelir lidah. Kalau tak pun tunjuk
cermin muka kat dia,pasti dia tersipu-sipu
malu.


Hantu Pontianak
Hantu yang suka ketawa. Kalau terserempak
dengan dia, kita pun mestilah ketawa sama.
Kalau boleh kita cuba mengilai lebih kuat
dari dia, tentu dia boring.


Hantu Raya
Hantu ni suka beraya dan suka menyamar
jadi tuan dia. Cara mengalahkannya senang
saja, sambutlah hari
raya tiap kali jumpa dia, bagi duit raya, ajak
main meriam buluh, suruh
kacau dodol atau jaga lemang. Tentu dia tak
kacau kita sebab banyak kerja dan aktiviti
lain dia nak buat.


Hantu Galah
Hantu ni la yang paling tinggi di muka bumi.
Kalau terjumpa dia, kita hendaklah
meniarap. Pasti dia tak perasan kita ada
disitu.


Hantu Jerangkung
Dia ni ada kulit tapi nipis. Tinggal rangka
saja,dan paling mudah untuk
menewaskannya.
Kita hanya perlu tunjal dahinya dengan
telunjuk dan lihat gerak-gerinya
mengimbangi badan untuk berdiri tegak.


Hantu Toyol
Lagi senang kalau nak kalahkan dia, bagi
duit satu sen berguni-guni. .nanti dia ingat
duit emas, lepas tu dia pikul bawak balik
bagi tuannya... lepas tu sah-sah lah dapat
penampau Jepun dari tuannya kerana mana
nak tukar duit satu sen
banyak2 tu




_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Tips hantu..   Sun Jul 26, 2009 5:28 am

tak sempat nak praktik..dh ketar lutut tak yah tggu nak tgk.. 'rasa' dia lalu pn dh buat tak tentu arah
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Tips hantu..   Sun Jul 26, 2009 10:01 am

betoi tu sri. tak dan dah... kalo kena kat aku.... nak baca ayat al-Quran pun boleh lupa.. pasal dah takot sangat...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tips hantu..   Today at 2:54 am

Back to top Go down
 
Tips hantu..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Some very basic tips from a new user
» Household tips
» Tips on how to better drybrush metallics?
» Gaming Table Creation Tips
» looking for tips on baking

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.