perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 salam

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Tok_Puteh
junior
junior


Posts : 1
Join date : 2009-07-23

PostSubject: salam   Sat Jul 25, 2009 10:47 am

hai semua nama teman Tok_Puteh..umo tahun nih baru nak masuk 24..lakasi teman baling kedah.nak contact teman saints_mark85@yahoo.com..ni ada org invite nih masterdevildeadnew..apa la id mamat ni..sedap gak..setan apa dah..erm apa pun selamat berkenalan..
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: salam   Sat Jul 25, 2009 2:32 pm

hahahah zam,ako ingat sapa dia tok putih ni,rupanya mu....weii kena ako kedai ako kena pecah masok la..abis hp hilang...apa2 hal zam selamat menjoin forum perak1 nih....mana kawan mu sokrang lagi suh dia join.pat2...byk info tu

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: salam   Sun Jul 26, 2009 12:20 am

arap2 happy dlm forums nie k..
:group: :group: :group:
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: salam   Sun Jul 26, 2009 3:17 am


enjoy with perak1.forum...
tari tari tari
GRANTED

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: salam   Sun Jul 26, 2009 5:10 am

salam kenal..... zam
erm pape pun thank's 4 join us
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: salam   Thu Jul 30, 2009 8:40 pm



selamat kenal-kenalan
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: salam   Today at 5:13 am

Back to top Go down
 
salam
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.