perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Cari Jodoh - wali band

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Cari Jodoh - wali band   Sat Jul 25, 2009 9:13 am



ntah nape aku trigat kan lipanx sbb janggut penyanyi tu kut ... ade gaya panx ke wakakaka
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Cari Jodoh - wali band   Sat Jul 25, 2009 9:18 am

best arr lagu ni..
layannzzz jer muzik dia kan...
lol! lol! lol!
asal mulut ngan lagu lain jek..


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Cari Jodoh - wali band   Sat Jul 25, 2009 9:34 am

penyanyi sebenar dia lain tu kira miming la wakakaka mcm cite industan tuh
ke nak letak kat video menarik
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Cari Jodoh - wali band   Sat Jul 25, 2009 9:46 am

boleh la letak kat sni.. ade lagu..
hehehe..
lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Cari Jodoh - wali band   Sat Jul 25, 2009 11:21 am

apalah sri nih.. bangla mana entah yang menyanyi tu dia kata nih wali band.. adoi....

tapi mmg ada muka panx pun... sbb dulu kawan aku panggil panx nih mat bangla..

pape pun.. ni video clip asal:



enjoy....
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Cari Jodoh - wali band   Sun Jul 26, 2009 5:33 am

wakakaka kan aku dh kata bkn pnyanyi asal
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Cari Jodoh - wali band   Sun Jul 26, 2009 2:19 pm

panx tak mo komen ker? tu sri kata macam muka ko... tapi mmg aku setuju pun... mmg macam muka ko... terutama tang janggut tu... wakakaka
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Cari Jodoh - wali band   Mon Aug 03, 2009 1:25 pm

macam lipan pun lipan la..janji awek2 dalam klip ni lawa2 its ok its ok

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Cari Jodoh - wali band   Today at 7:19 pm

Back to top Go down
 
Cari Jodoh - wali band
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Discworld Band?
» Viv Stanshall and the Bonzo Dog Doo Dah Band
» Furious Beards of Thrár (Dwarves band)
» Blue Band Pat.No.211
» New Gamer Red Band Clip - "It's Cool Yeah"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::MUSIC VIDEO::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.