perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 aku nak kenal kan diri ni....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
acap
junior
junior


Posts : 4
Join date : 2009-04-15
Location : Kg Gajah

PostSubject: aku nak kenal kan diri ni....   Wed Apr 15, 2009 5:56 pm

assalamualaikum....

name : acap
umur : 21
siapa yg ajak ; aku sendirik yg nak masuk
makanan : laksam
minuman : tongkat ali ais
no talipon : 017-9566476

wa nak ucapkan thanks banyak2 kat arnies yg menolong wa dalam pencarian menatang nih....
tahniah juga diucapkan kpd saudara mega yg berjaye membuat natang nih....
kpd awek2, i love u all....
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha........
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Wed Apr 15, 2009 6:03 pm




thankz acap but ayat 2 makin power


Granted
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Wed Apr 15, 2009 6:12 pm

hoi hoi..
kamu ni masuk je mencarut
read the rules first lah
welcome to forum pr1



ni kami dah betulkan tajuk kamu :

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Wed Apr 15, 2009 6:21 pm

budi bahasa amalan kita

welcome

enjoy ur stay
Back to top Go down
View user profile
acap
junior
junior


Posts : 4
Join date : 2009-04-15
Location : Kg Gajah

PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Wed Apr 15, 2009 6:37 pm

aku dah betoikan da....
mintak maap seme otai2....
Back to top Go down
View user profile
lllxllloptimus.izlllxlll
Site Admin
Site Admin


Posts : 36
Join date : 2009-04-12
Age : 31
Location : Lumut,Perak

PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Thu Apr 16, 2009 3:58 pm

acap

ko sendiri nk masuk ea
Back to top Go down
View user profile
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Thu Apr 16, 2009 5:22 pm

wakakakaak..
acap...poyo tul la...
siap bagi no telipon..
perghhhh...
wakakakaka
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Mon Apr 20, 2009 1:05 pm

acap

amboi siap kasi no tepon

welcome2 acap..
hopt enjoy kt sini

Back to top Go down
View user profile
lllxllloptimus.izlllxlll
Site Admin
Site Admin


Posts : 36
Join date : 2009-04-12
Age : 31
Location : Lumut,Perak

PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Tue Apr 21, 2009 3:16 pm

acap

ape kate klu kit amen tembak2 perang

:opocot:
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Thu Apr 30, 2009 10:16 am

WELKAM 2 DA CLUB
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Tue Nov 10, 2009 4:14 am

acap tu la pelik.. rase id dah granted
sal kenalkan diri lagi
ermm nk kena acap ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
______fyda______
junior
junior


Posts : 41
Join date : 2010-01-18
Age : 25
Location : lockstuck,,korea,,jepun

PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Tue Jan 19, 2010 3:12 pm


hye acap..nk ngorat leh..

sudi ta jd tukang kebun umh fyda..

wakakakakka...
Back to top Go down
View user profile
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 128
Join date : 2009-11-16

PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Fri Jan 29, 2010 12:55 pm

acap wrote:
assalamualaikum....

name : acap
umur : 21
siapa yg ajak ; aku sendirik yg nak masuk
makanan : laksam
minuman : tongkat ali ais
no talipon : 017-9566476

wa nak ucapkan thanks banyak2 kat arnies yg menolong wa dalam pencarian menatang nih....
tahniah juga diucapkan kpd saudara mega yg berjaye membuat natang nih....
kpd awek2, i love u all....
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha........

SELAMAT DATANG DAN SALAM KENAL DI


_________________________________________________



Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: aku nak kenal kan diri ni....   Today at 10:21 pm

Back to top Go down
 
aku nak kenal kan diri ni....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.