perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 selamat ulang tahun sayang - imran ajmain

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: selamat ulang tahun sayang - imran ajmain   Fri Jul 24, 2009 7:38 pm



layan jiwang... sambil2 baca warkah daripada GSK
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: selamat ulang tahun sayang - imran ajmain   Sat Jul 25, 2009 5:45 am

suka tgk n dgr lelaki main gitar
hati bgai terusik ingin bercinta
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: selamat ulang tahun sayang - imran ajmain   Sat Jul 25, 2009 11:12 am

lagu nih best sangat.... sangat kena dgn jiwa salju... terasa macam imran ajmain tu menyanyikan lagu ni untuk salju je.. bestnyer kalo orang tersayang buat camtu kat salju. (mula berangan....)
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: selamat ulang tahun sayang - imran ajmain   Today at 10:59 am

Back to top Go down
 
selamat ulang tahun sayang - imran ajmain
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Qubool Hai "Jashn e Eid" Written update 10Aug13."Razia Exposed,Badi Bi found, Najma Accepts Imran
» SBB Qubool Hai Segt 18Aug13 "Najma Imran wedding on the cards!!" pics added
» SBS Qubool Hai Segt 31Aug13 "Najma Imran sagai mein twist" Pics & Video
» Qubool Hai Written Update 4Sept13"Najma-Imran sagayi with' T' ka Tadkaa"
» Does Imran really love Najma ??

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::MUSIC VIDEO::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.