perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 im new here

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_lib_
Police
Police


Posts : 51
Join date : 2009-06-18
Location : in middle of cruel world

PostSubject: im new here   Thu Jul 23, 2009 6:36 pm



Nama:mr saturday nite. .azrol orebil

Umo : wakakaka 24 wakakaka

Jantina :lelaki bukan lelabah

Asal :epoh mali

ID YM :decamax,ikot hari..yang pasti orebil(terbalikan) atau DAT :group:

Reffer : aku dah lama forum ni dari bulan 4 atau 5 tapi tak bejaya nak reg..bulan 6 aritu baru bejaya..so baru arini aku perkenalkan diri.ape pun thanx a lot pelam buat macan nanti aku nak try juin patam suar ketat plak
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: im new here   Thu Jul 23, 2009 8:37 pm

selamat datang decamax.... oh.. nak join GSK ek? aku nih kaunselor tak terlatih GSK je.. kena tanya ayahanda dulu.. pastu dapat kelulusan dari abanglong (macan) baru leh jadi GSK... banyak syarat2nyer..

pape pun.. selamat datang... dari :salju:
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: im new here   Fri Jul 24, 2009 6:27 am

tq for join..
semoga ceria bersama kami... dan terima kasih kerana perkenalkan diri anda




GRANTED
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: im new here   Sat Jul 25, 2009 9:09 am


enjoy with perak1.forum..


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: im new here   Sun Jul 26, 2009 12:16 am

arap2 enjoy dlm forums nie k...
:group: :group: :group:
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: im new here   Thu Jul 30, 2009 8:43 pm



salam kenal-kenalan eee...
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: im new here   Wed Aug 05, 2009 8:58 am

lib..

welcome2...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: im new here   Thu Aug 06, 2009 7:00 am

bro..welkam welkam

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: im new here   Thu Aug 06, 2009 1:42 pm

decamax mcm kenal ko sapa erk???? pe2 hal slmt berforum decamax ko nk join gsk erk boleh2 nnt aku tnya ayahanda patam yg penting ko mesra alam pale gila2 kit dan bermasyarakat

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: im new here   Today at 7:19 pm

Back to top Go down
 
im new here
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.