perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 kenapa laki makin tua makin gatal ek..opss set

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: kenapa laki makin tua makin gatal ek..opss set   Tue Jul 21, 2009 9:58 am

kdng2 bila aku lepak kedai mamak ke kedai makan ke..lepak minum2 ke...kdng2 aku nampak aku golongan org2 tua..dalam umur 40 tahun keatas la...makin gatal bila nampak awek2 lalu.. stgh tu ada yg dtg bawak skandel masing2..aku rasa skandel la kot..takkan anak dia berpeluk bermanja kot lain macam jek..... of kos la depa ni dah kawen kan...

apa yg tak cukup lagi ek... takkan la makin tua makin nak kan seks? atau pun muda2 dulu depa ni 'baik' ? bila dah tua..bila anak bini dah ada..bila kerja dah stabil..mula jalan kan hobi yg 'terpendam' sekian lama?...adoi pening aku...

aku tya ni pun sbb aku laki..aku tak mau la jd macam depa tu..nyampah tgk bila org2 tua mengatai.. yaAllahhhhhhhhhhhh buruk rupanyaaaaaaaaaa....

kenapa ek??

macan jawab jap...opsss nape macan lak ni

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: kenapa laki makin tua makin gatal ek..opss set   Tue Jul 21, 2009 12:19 pm

eh.. aku bukan macan.. tapi nak jawab gak..

menurut kajian psikologi... lelaki nih muda setiap kali 20 tahun....

paham tak?

maksudnya.. musim lelaki naik miang adalah ketika berumur 20 tahun, 40 tahun, 60 tahun.... camtu ler lebih kurang... selang 20 tahun...

sbb tu... kalo korang tengok... biler lelaki umo 40 tahun je... dah mula lain macam gayanya. yang boleh kawal dia orang masa nih iman pada Allah s.w.t je. kuat imannya.. tunduklah nafsunya....

tak caya umo 60 tahun ada orang menggatal balik?

adaaaaaa!!!!

aku tahu ler.. aku bakal kaunselor.... (dilarang menggunakan ayat tersebut.. kerana ada unsur2 berlagak di situ)..

kalo korang perhatikan.. ada gak lelaki biler dah pencen.. tahu2 pasang lain... dah pencen tu... adoi....

tapi nak buat camner... dah lelaki tu camtu.. kan? perempuan kena bersedia menghadapi semua kemungkinan camnih.. jangan ingat perkahwinan tu macam fairy tale. ada masa naik ada masa turun.

dan kiter sebagai wanita... jangan izinkan emosi menguasai diri.. kena banyak bersabar, tegas, muhasabah diri untuk menguatkan diri menghadapi dugaan macam tu.

takleh nak marahkan lelaki gak.. jgn sbb masa hormon dia tengah menggatal tu.. dia dah tak ingat pe dah. dah macam kena pukau. kiter sebagai pempuan nih kenalah banyak bersabar, dan bertawakal kepada Allah s.w.t, selain banyak beri bimbingan, teguran dan nasihat pada suami tercinta....
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: kenapa laki makin tua makin gatal ek..opss set   Tue Jul 21, 2009 1:27 pm

korg percaya ke laki cinta smpi mati klu ppun aku percaya de yg cinta smpi mati......korg mst pnh ngar isteri kematian suami lum tntu isteri tu kawen lg pas tu tp lu suami kematian isteri tanah kubur msh merah lg dh sibuk nk kawen lg mengatal di usia tua tu normal la..... aku rasa kebanyakkn laki nk kawen lbh dr 1 org cuma berani ngan tak je panx ko jgn terlampau meluat kat sesuatu sngt nnt pekara yg kita paling meluat la tu yg kita akan ikut suatu ari nnt lagi pun ppun dh lbh ramai dr laki2 so pe slhnya klu dh jodoh btl x kwn2 mua drpd di sapu dek bangla ank2 dara msia ni baik di sapu rakyat tempatan klu bangla yg dpt mst kita bengang la ....lg 1 bila dh tua2 ni bini pn dh monopos dh x selera nk wat seks so cuba korg bayangkn bila air dh naik pale terlalu lama mau org tua x mengatal bila ngok ank dara..... pastu ank dara2 skrg pakai seksi2 pak haji pn leh simpan serban klu nmpk aku sokong 100% pndapat salju tu mgkn psl peningkatan hormon tu yg dok mengatal ....panx pe kata org2 tua yg ko nmpk tu ajak dia g msjid insyallah da x mengatal lg .....

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: kenapa laki makin tua makin gatal ek..opss set   Tue Jul 21, 2009 1:44 pm

tapi kan can.. aku riso kalo pergi masjid dia menggatal plak dgn ustazah2 muda kat situ.... ustazah lawa sekarang makin ramai woo....
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: kenapa laki makin tua makin gatal ek..opss set   Tue Jul 21, 2009 9:03 pm

aku meluat meluat rasa nak try je nt
ishhh tak nak lah..mintak2 aku tak la macam tu....
amin...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: kenapa laki makin tua makin gatal ek..opss set   Wed Jul 22, 2009 7:13 am

jgn meluat sgt
nnt jd kat diri sndri.. bljr dr kesilapan
erm..tp mmg tak manis la kan bila lelaki berusia ni mengatal..pilih yg muda2 lak tu..pntng tgk anak dara lalu je..amboi..benti nak hirup teh tu
sepatutnya depa ni jd cntoh kat anak muda..ni tak..skg ni muda, tua sama naik je..tu la bila org tua tegur anak muda..anak muda mnjawab blk "pak cik buat xpe plk " haa..amik..dh tu mula kata anak muda skg kuang ajaq ..bkn la depa ni xleh bercinta tp biar la ade segan silu sikit ngn anak2 muda erm dan lg..klu jd dlm keluarga kita..kita ni sbg anak atau sedara cuba2 la nasihat ke hmm tp nasihat org tua ni lbh ssh dr nasihat org muda lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kenapa laki makin tua makin gatal ek..opss set   Today at 1:19 am

Back to top Go down
 
kenapa laki makin tua makin gatal ek..opss set
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Baking cakes/biscuits
» Primera dama

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.