perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 perbincangan english barclay premium -epl

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: perbincangan english barclay premium -epl   Wed Apr 15, 2009 11:05 am

kepada fan liverpool anda boleh memberi komen dan cadangan :

Aku suka liverpool ni sebab satu je..Steven.gerrade tu ( betui ke aku eja ni ..hahaha ) ..aku tak tau la..bg aku dia ni punya shoot gila babing punya..kalau shoot dari jauh tu 80% tu akan masuk goollllll...kalau amek free kick pun sama chances nak masuk gol tu tinggi...lagi pun dia ni jenis rileks je..tak de la cam bechkam tu..tak abeh2 komersial je lebeh...chelsea? team ni harap kan berduit je..bg aku tak syiokk..manager liverpool pun rileks je..tak macam M.U punya manager..cakap besar beb ... bg aku liverpool team yg best..ok..tak cakap besar..jenis rileks je..power pun power...korang suka team apa ek .. :


Last edited by lipanx_laut on Mon Apr 27, 2009 7:44 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perbincangan english barclay premium -epl   Thu Apr 16, 2009 10:03 am

liverpool kalah sama chelsea semalam..walaupun dah 4-4
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: perbincangan english barclay premium -epl   Fri Apr 17, 2009 12:56 pm

wah ni sukan tentang bola ker
hmm ok ok tunggu admin cr sukan tentang lain lak ok
nak cari information dulu
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perbincangan english barclay premium -epl   Mon Apr 27, 2009 7:43 am

tak de sape minat bola ke nak bincang2 dalam ini forum lol!
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: perbincangan english barclay premium -epl   Tue Apr 28, 2009 9:57 am

lol! lol! lol!
ok2 aku sambung la utk memeriah kan topik ni
bagi aku liverpool ni mmg besh team beb aku mmg minat team ni
combinasi antara steven gerrade ngan xabi alonso mmg mantap
kene ngan striker yg org kata mmg berkaliber lg kuyt ngan torres lg perghhhhhh.
tp paling aku suka ttg liverpool ni die nye keeper tu Reina
Man United aku minat gak tp minat gitu2 jew tak la fanantik sgt klu ada match MU aku tgk jgak
tggu je la match antara MU ngan liverpool pasti riuh umah kali ni hakhak......


__________________________________________________________________________________________________________

Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perbincangan english barclay premium -epl   Fri May 01, 2009 5:40 pm

tak ramai ka yg minat epl dalam ni terbang
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: perbincangan english barclay premium -epl   Sun May 03, 2009 8:04 am

:L-):....aku minat la lipanx.............tp aku peminat setia smpi mati chelsea...... .....serangggggg liverpool ngan MU........pe2 hal kita rokok dulu baru best ngok bola ni......FA CUP dlm gengaman serangggggggg eveton ....liga2 juara tunggu la barca jdi mangsa lak serangggggggggggg EPL ngah tunggu liverpool ngan MU kalah 3x berturut2
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perbincangan english barclay premium -epl   Sun May 03, 2009 12:18 pm

FA cup dalam genggaman? ye ke?...liverpool dgn MU beza 6 mata jek..ada lagi 4 games tak silap aku...chelsea ...hahaha liverpool
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: perbincangan english barclay premium -epl   Today at 3:10 pm

Back to top Go down
 
perbincangan english barclay premium -epl
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Waisted English Vases marked "Dover"
» Ribbed Embossed vase - english - underwater world? green blue
» Alphabet - Old English - filet
» Gamer Trailer - English Version
» English medieval mystery plays

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SUDUT SUKAN & PERMAINAN::. .::SPORT AND GAMES SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.