perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Tue Jul 21, 2009 9:51 am

Berdasarkan isu2 yang berlaku masakini seolah2 menampakkan yang Malaysia ni cam dah PUPUS "PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR" nya. Hinggakan sanggup pergi NEGARA lain cari bini. Bila gaduh, bini lari, terus buat "I SEE U IN COURT".

Apakah Benar sudah PUPUS atau ader sebab lain? Benarkan pompuan kita ni terlalu DEMANDED & HIGH MAINTENANCE menyebabkan orang berubah pada POMPUAN LUAR? Atau POMPUAN kita sekarang ni dah ramai BETINA (sorry, kasar bahasa) dari POMPUAN SEJATI?.

BANYAK lagi perkara yang belum tersingkap dan terselak. Selak kain tak boleh ek ..

Sesama la kita menilai perkara ini .

sebagai tuan tanah topik ni..aku rasa satu jek...tak serasi..wahhh gitu

jawabbbbbbbbbbb jawab .....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Tue Jul 21, 2009 12:12 pm

entahlah.. aku rasa orang lelaki tak puas dgn pempuan baek kot... masa aku jadi baek semua orang laki buli aje..... soh buat keje macam2 ler.. aku nanges pun kena maki hamun ler.. jadi hamba ler... kena kikis duit.. macam2....

biler aku jadi pempuan..... ehem2... tetiba macam hot stuff plak... beratur lelaki sebok nak kenalan.. adoi.. tak paham ler lelaki nih..

biler dapat....


perempuan baek - tak sesuai.. dia tu baek sangat.

biler.....

dah nakal skit - tak sesuai jadi isteri... jadi ibu kepada anak2.. pasal nakal orangnyer..

ha... pe nak jawab tuan tanah? keh keh keh..
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Tue Jul 21, 2009 1:57 pm

sshnya nk jwp persoalan ni ermmmmnk kena pikir dulu ni kn silap2 aku blk yg kena tembak nk cari idea dulu la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Tue Jul 21, 2009 9:15 pm

a'ah ek salju...macam mana nak jawab tu soklan salju tu ...gi basuh baju jap laa......

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Wed Jul 22, 2009 7:19 am

bkn xde pempuan sejati..erm sejati tak sejati sgt la
klu lelaki cr pmpuan luar tu my be sbb pmpuan luar ni lbh open n gedik dan mngkin juga bila lelaki pilih pmpuan luar..risiko nak lari dr tggung jwb tu lbh senang kut lol!
ade juga yg mengatakan pmpuan luar ni pndai layan dr segi seks...pmpuan melayu kita ni..byk malu nya..klu suami tak ckp..tak tau nak buat bg suami tu puas tu psl kut lelaki suka cr pmpuan luar..yg lbh byk bljr n praktik
tp pelik gak la.. klu pmpuan kita ni dh perangai cam betina..pandai lak lelaki tu tak mau tp klu pmpuan luar perangai cam betina..sggup lak amik jd istri
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Wed Jul 22, 2009 9:32 am

hahaha... tu ler pasal sri... aku pun tak paham! lol! kalo orang pempuan luar perangai entah pape... leh plak dia orang terima.. siap jadi isteri yang sah plak lagi.... kalo orang pempuan melayu mesti kena kutuk kaw2 punyer....

orang lelaki melayu sekarang manje kot... pastu cepat mengalah. perempuan malu2 kucen skit dah give up nak mengurat...

sebenarnya pemalu pada pempuan melayu itulah indahnya... malu kan sebahagian daripada iman? disebabkan perangai malu2 pada pempuan melayu ler.. pempuan melayu hot stuff di mata bangsa asing.. tak caya? tengok jelah.. orang bahagian india, pakistan, bangla... mengurat pempuan melayu. orang bahagian timur tengah macam arab saudi, mesir.. mengurat pempuan melayu gak. orang putih pun sama gak... orang afrika pun... hehehe.... (tapi jepun dgn cina aku tak pasti plak.. hmm...)

entah2 dia orang pilih orang oversea pasal tak dapat ngorat orang tempatan kot.. pastu mulalah kata orang tempatan nih entah pape..... adoi.. bak kata omputih, 'sour grape' maksudnya.. mmg nak sangat2. biler dah tak dapat.. mulalah mengutuk....

perempuan melayu sejati tu ada... tapi kena pandai cari dan pandai tekel ler cik abang semua... wakakaka kalo dok terperuk depan komputer mmg susah nak jumpa..... cuba check kat library, kat masjid, kat kampung2.... (terutama musim cuti universiti/kolej). kalaupun dia keje biasa pun.... gadis2 melayu sejati nih jenis yang selalu tinggal dgn parents dia... jadi rajin2 ler usha rumah orang2 tua kat kampung.. kot2 ternampak anak dara dia orang.. leh ler meminang...


p/s aku pun teringin nak jumpa lelaki yang suka pakai kain pelekat, suka pakai baju melayu, tahu adat2 resam orang melayu, pandai bersilat, pandai berpantun.... lelaki melayu terakhir tu.....
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Wed Jul 22, 2009 1:59 pm

kita pandai silambam salju..... silambam atas katil ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Wed Jul 22, 2009 2:51 pm

silambam buat pe.. indian style... nak yang melayu punyer... silat gayung ker.. silat cekak ker... silat harimau berantai ker...

eh.. jap2.. ada ker orang bersilat atas katil? merepek je ko nih panx...

nah kena... hehehe...

tapi kan... mmg aku suka tengok orang lelaki melayu nih bersilat ler.. tak tau naper.. suka sangat tengok.. masa belajar kat satu tempat nih kan.. biler abang2 senior buat demonstrasi silat je.. mulalah berangan... kan best kalo dapat ngorat abang tu.... keh keh keh..

pastu suka tengok senior pergi masjid pakai baju melayu dan kain pelekat... adoi.... itulah koje aku.. mengusha senior lelaki.. padahal senior takde pun yang teringin mengusha aku...

mungkin aku nih agak kekampungan... jadi aku suka sangat tengok lelaki yang bergaya kampung nih... tapi otak bijak... hehehe....
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Wed Jul 22, 2009 4:07 pm

wakakaka aku pn suka tgk lelaki pakai baju melayu ngn suar jeans ayu jek wakakaka klu pandai silat lg best..rs selamat jek bdn msti taff yg pnting bontot tu menten
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Wed Jul 22, 2009 8:31 pm

tapi kan.. lelaki yang camtu kan.. biasanya dah ada awek tau... dan awek dia mesti lawa, cantik, bijak... ayu.. ada ciri2 pempuan melayu terakhir..... mmg sesuai ler dgn lelaki camtu..

leh usha jelah lelaki hebat camtu.. kalo dia orang tegor.. pipi terus jadi merah.. dalam hati cakap.. "yes.. abang nih sembang dgn aku.."

bukan takde pempuan melayu terakhir.. atau lelaki melayu terkahir nih.... masalahnyer kiter tak jumpa... sbb kiter tak sebagus tu... aku jumpa ramai je lelaki yang ok.. pempuan yang ok... tapi tu ler.. kalo lelaki yang ok tu hot stuff... leh usha jelah abang2 tu. pempuan yang ok pun hot stuff belum abes belajar dah dipinang orang...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Wed Jul 22, 2009 8:36 pm

kita cool stuff..pstttttt ada sape2 nak tak ?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Thu Jul 23, 2009 5:42 am

well...lelaki yg baik utk pmpuan yg baik lol! erm x sume lelaki cmtu ade yg punya...solo tp ssh nak pikat lelaki cmtu sbb terlalu menilai kemelayuan
aku gurl hot stuff..perghhh perasan siot xde gik sape2
panx..kita kapel dua je la
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Thu Jul 23, 2009 8:29 am

aku tengok sri... dia orang semua dah ada yang punyer... bukan nak kata pe.. 2 universiti dan 1 kolej yang aku masuk ni... biasanya lelaki camtu dah ada yang punyer... kalo takde yang punyer pun... dia orang nih mmg payah nak dipikat ler. betoi2.. aku sokong.. antara sbbnya:

1. otak bijak... tahu je baca tingkahlaku pempuan. kalo pempuan gediks mmg mintak maap.. sure kena rejek.

2. jenis jual mahal. jarang nak bercakap dgn pempuan kecuali masa2 tertentu je. (stadi, keje persatuan... etc).

3. ramai sangat pempuan suka kat dia... jadi tentu dia pilih 'the best' kan?


camtu ler lebih kurang.....

ha.... sri nak kapel dgn panx... uwaa... abang an.... dah terlepas pada sri yang comel... uwaa.... abang an aku..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Fri Aug 07, 2009 5:03 am

bkn panx nak kat aku pn salju lg pun kuota panx kan ade 4 kita syer
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Fri Aug 07, 2009 9:23 am

xtau nk comment pe...usha je
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???   Today at 5:33 pm

Back to top Go down
 
Pompuan Cantik,baik Tempatan Dah Pupus???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.