perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Tue Jul 21, 2009 9:46 am

Oleh Irwan Shafrizan Ismail
irwansha@bharian.com.my

Pelajar lena bersama kekasih di bilik tidur


KUANTAN: Seorang ibu yang mahu mengejutkan anak perempuan tirinya berusia 16 tahun untuk bersiap ke sekolah hampir pitam, apabila mendapati seorang remaja lelaki tidak dikenalinya tidur bersama pelajar terbabit, Isnin lalu.

Dalam kejadian jam 7.10 pagi di Raub itu, wanita berusia 46 tahun dikatakan naik ke tingkat atas rumah terperanjat apabila melihat remaja lelaki itu tidur berpelukan bersama anaknya.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri, Asisten Komisioner T Narenasagaran, berkata remaja lelaki berusia 18 tahun itu yang tersedar daripada tidur kemudian cuba melarikan diri tetapi sempat ditahan wanita berkenaan.


Beliau berkata, lelaki terbabit kemudian mengaku teman lelaki pelajar perempuan terbabit yang belajar di Tingkatan Empat sebuah sekolah menengah di Raub.

"Malah, lebih mengejutkan wanita berkenaan ialah remaja lelaki itu turut mengaku sudah meniduri anak perempuannya tanpa pengetahuan keluarga masing-masing," katanya ketika ditemui di pejabatnya, di sini, semalam.

Narenasagaran berkata, wanita terbabit yang berang dengan pengakuan dan perbuatan remaja berkenaan kemudian membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Raub.

"Siasatan awal mendapati, polis percaya suspek memasuki rumah kekasihnya pada waktu malam sebelum masuk ke bilik dan menidurinya.

"Siasatan lanjut sedang dilakukan mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana merogol," katanya.




copy and paste je ni....

tapi aku nak komen jugak..

bengonggg~~~

g la buat pojek tmpat lain!!!!!!!

ni mak ade umah.. leh beromen lakk... x segan langsunggg!! masalah moral sungguh ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Tue Jul 21, 2009 12:24 pm

ceh ko ni panx... macam sokong je berzina tu ek...

aku rasa kan... selalu dia buat tak terkantoi.. pasal lelaki tu sempat bangun.... tapi kali nih tak sempat... penat sangat kot keje waktu malam tu.. adoi...

tapi kan... mmg ada akta rogol tau! walaupun perempuan tu buat atas dasar suka sama suka.. tetapi biler dia masih di bawah umo... masih lagi letak kategori merogol.... boleh kena sebat semua.. sedap berapa minit je.... hukumannya... adoi...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Tue Jul 21, 2009 3:57 pm

itulah pentingnya hukum islam (hudud)...
kembalilah kepada islam...

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Tue Jul 21, 2009 9:10 pm

yup..hudud tu hukum Allah.... bukan hukum PAS... Pas hanya nak melaksanakan kan nye.... eh ter masuk politik lak

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Wed Jul 22, 2009 7:26 am

wakakaka ngn salju..
mlm tu keje lbh kantoi lak siang ari tu la kata org..mende tak elok cepat je tau nya
erm..nak pojek tmpt lain ssh kut sbb msh student..sen nak sewa hotel pn xde..nak wat kat dangau/ bangsal..nyamuk byk
xkan lam semak kut...miang
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Mon Jul 27, 2009 8:38 am

lawak komen kak sri n kak salju..
ape pn..daku setuju gak..

p/s: x reti comment lebih2..pngalamn x bnyk mane
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Today at 2:57 pm

Back to top Go down
 
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Scouring of the Shire: Should it have been in the Film?
» Anzo-sama GFX Shop!
» Meet Pragya and Bulbul : Kumkum Bhagya sisters
» Jodha Akbar---Written Update--18th September 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.