perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 keta polis sedunia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: keta polis sedunia   Sun Jul 19, 2009 10:48 pm





keta polis german........ Brabus CLS Rocket



german punya gk... Porsche 911 Carrera



keta polis itali.........Lamborghini Gallardo



itali lg, Smart........... gunanya utk mencilok di jln sempit......

ni plak koleksi dr USA.........



Dodge Magnum



Dodge viper



Corvette C5



Ford Mustang



Hummer H2



keta polis arab saudi... Lamborghini Gallardo.......



keta polis UK.... Lamborghini Gallardo gk.... byk negara minat model ni....



keta polis UK lg... Lotus Exigei... :



keta polis australia... Holden VE Commodore

hmm... keta polis mesia cmne plak ye??





tk lama pas aku anta email kat ketua polis negara... terus dia beli model keta ni...











........ cm biasa.. rokok dulu...

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: keta polis sedunia   Mon Jul 20, 2009 9:30 am

hemm keta polis malaysia...hahahah lawak2....pastu keta yg psang turbo,mula x leh nak kejo....kuang2.....vrommmmmmmmmmmmmm....

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: keta polis sedunia   Mon Jul 20, 2009 1:40 pm

klu van buruk mcm tu nk kejar iswara aku pn x leh tp klu EVO 10 tu aku suruh polis tu jln dulu la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: keta polis sedunia   Wed Jul 22, 2009 2:29 pm

kete polis thailand pun smart2 gak..tak silap depa pakai evo/lancer pe kan?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: keta polis sedunia   Today at 8:57 pm

Back to top Go down
 
keta polis sedunia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.