perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 india paling canggih!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: india paling canggih!   Sun Jul 19, 2009 2:34 pm



THSR taiwan



AVE spanyol



TGV perancis



KTX korea



SHINKANZEN jepun



METRO dubai



CRH cina



EUROSTAR UK

dan...................................... india........







lg canggih mua leh naik ..............

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: india paling canggih!   Wed Jul 22, 2009 2:33 pm

tu dia aihhhhhhhhhhhhhhhhh..... india mengamal kan konsep satu untuk semua ni ..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: india paling canggih!   Wed Jul 22, 2009 4:08 pm

itu la dikata kan sehidup semati
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: india paling canggih!   Wed Jul 22, 2009 8:23 pm

one for India.... ala2 konsep one malaysia gak ler...
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: india paling canggih!   Mon Jul 27, 2009 8:54 am

nk join gak...
ape rase nye nek lrt cmtu..
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: india paling canggih!   Mon Jul 27, 2009 8:02 pm

malaysia je tak maju2
hek2
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: india paling canggih!   Sat Aug 01, 2009 10:45 am

mcmner nk maju ran yg atas2 mkn sendiri ....india walau pn negaranya mcm tu tp india antara org2 yg hebat2 psl computer ni.....tah2 setting top speed tren2 yg laju kat dunia ni org india yg watkan

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: india paling canggih!   Mon Aug 03, 2009 3:13 pm

betui tu macan... aku selalu lepak kat mamak..sembang2 ngan mamak tu rupa2 nya dia grad dari universiti kat india tentang it2 ni mai mesia kene tipu ngan agent..kata keje bahgian it..last2 keje restoran nasik kandar..nak tak n ak keje gak la..dah berabis beribu dah masa nak mai mesia.. kesian2...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: india paling canggih!   Mon Aug 03, 2009 8:14 pm

betul2 tu panx korg mua jgn pandang india2 yg bacuh tandas kat jasco tu cikai2 orgnya dia org tu lg hebat dr kita je tp nk wat mcmner kat negara dia org susuh x mcm kat msia ni tu pn org msia x bersyukur lg eh terlebih lak aku ckp ni

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: india paling canggih!   Today at 10:19 pm

Back to top Go down
 
india paling canggih!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Discovery of old photos of India under the British Raj
» Animal models from India
» Telly news India - Samud to make each other jealous.
» Telly News India: Arjun to solve Missing Man and Vishnu Murder Cases
» Mad in India: Funny wo(man) Chutki caught monkeying around in Delhi

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.