perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Hati Seorang wanita

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Hati Seorang wanita   Sat Jul 18, 2009 7:52 am

SENSITIF : bukan bermaksud suka merajuk , tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian .

-CEREWET : bukan bermaksud FUSSY tak tentu hala , kadang ingin LELAKI mengikut kata-katanya sekali sekala .

-HALUS
: ibarat sehalai sutera , cantik , mulus , lembut dan mudah tercarik
dan koyak .. walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas
sebab sesalahan , biasanya WANITA akan ingat kesalahan tersebut untuk
disimpan jadi pengajaran. Bukan DENDAM .

-IKHLAS : ikhlas seorang wanita tak perlu diragui .

-
KORBAN : WANITA sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat
disayangi , termasuk ibu bapa , anak-anak , dan suami . WANITA amat
tabah .

-PRIHATIN : sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling dalam diam .

-MANJA
: walaupun dia adalah seorang WANITA yang pandai berdikari naluri
seorang WANITA masih lagi tetap seorang WANITA . suka bermanja hanya
kepada insane yang bernama LELAKI , namun juga sesame kaum .

-EGO : WANITA yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi EGOnya apabila bersemuka dengan yang dicintai .

-CINTA : CINTA pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus

-SEKS
: seks bukanlah segala-galanya buat WANITA kerana WANITA diciptakan
dengan 9 nafsu dan 1 akal . NAFSU yang banyak dan tidak tertumpu kepada
satu saja . LELAKI pula dijadikan dengan 9 akal dan 1 nafsu . fungsi
lelaki adalah membimbing WANITA dan bukan menghanyutkan .


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Hati Seorang wanita   Sun Jul 19, 2009 10:33 am

Quote :
-CINTA : CINTA pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus

dan biasanya cinta pertama itulah yang paling menyakitkan.. sbb tak semua cinta pertama dapat diikat menjadi ikatan perkahwinan...
Back to top Go down
View user profile
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: Hati Seorang wanita   Sun Jul 19, 2009 10:26 pm

betul tuh kak...

tp klau yg kedua lebih membahagiakn dr yg pertama bg dea yg kedua tula yg pertama

pertama2 nya dea x kenal apew e2 cinta..hehehe...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: Hati Seorang wanita   Mon Jul 20, 2009 9:28 am

hem2 cinta ibarat taik,walau pon busuk lalat tetap sukanya...

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: Hati Seorang wanita   Tue Jul 28, 2009 6:09 am

nape cinta tu ibarat taik admin taik idung ke lol!

bg ak cinta xde istilah pertama,kedua,ketiga atau seterusnya..

wat ms ni ak cb elakkn dr cnta yg melalaikn krn bnyk lg bnde yg melalaikn ak bleh wat selain bercinta

ape pn wanita itu sememangnye mudah sgt tersentuh..biar la die pangai cmne skalipun..hatta org sekeliling ckp die pangai cm ala2 lelaki..namun naluri die masih spt pmpuan

p/s: kuar tajuk ke ak ni?? cabuttttttttttttttt
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Hati Seorang wanita   Tue Jul 28, 2009 6:11 am

CINTA itu membosankan
hati wanita ni..skali terluka slamanya terasa...mudah memaafkan tp ssh melupakan
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: Hati Seorang wanita   Tue Jul 28, 2009 6:14 am

bosan ek cinta tu sri x pnh de pnglmn la plak
Back to top Go down
View user profile
northstarz_angle
junior
junior


Posts : 15
Join date : 2009-09-01
Age : 25
Location : ampang, kL

PostSubject: Re: Hati Seorang wanita   Fri Feb 19, 2010 12:21 pm

SENSITIF : bukan bermaksud suka merajuk , tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian

-HALUS
: ibarat sehalai sutera , cantik , mulus , lembut dan mudah tercarik
dan koyak .. walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas
sebab sesalahan , biasanya WANITA akan ingat kesalahan tersebut untuk
disimpan jadi pengajaran. Bukan DENDAM .

-IKHLAS : ikhlas seorang wanita tak perlu diragui .

KORBAN : WANITA sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat
disayangi , termasuk ibu bapa , anak-anak , dan suami . WANITA amat
tabah .

-PRIHATIN : sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling dalam diam .

-MANJA
: walaupun dia adalah seorang WANITA yang pandai berdikari naluri
seorang WANITA masih lagi tetap seorang WANITA . suka bermanja hanya
kepada insane yang bernama LELAKI , namun juga sesame kaum .

-CINTA : CINTA pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus

smua ni ad kne mngena ngn angle. tp sygnye..xad org nk hrgainye. ckp salju ngn sri pn sme. sbnrnye..ad pe ngn cinta ni.?? nk kta kte x prlukn nye..kte prlu sbb slain cnta pd s'sorg yg kte cntai..kte jga prlu cnta pd k'dua ibubapa,ahli kluage,kwn2 & yg pling pnting cnta kpd Allah & Rasulnya
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Hati Seorang wanita   Today at 1:34 pm

Back to top Go down
 
Hati Seorang wanita
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.