perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 nak sofa....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: nak sofa....   Fri Jul 17, 2009 7:00 am









Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: nak sofa....   Fri Jul 17, 2009 7:50 am

wah2 putih gebu ni...selesa nmpaknye...mamat pic last sengeh sampai telinga tu..
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: nak sofa....   Fri Jul 17, 2009 3:14 pm

adoi.. kalo aku tido pakai bantal tu mau patah tengkok.. mana taknyer.. bantal tu tinggi sangat.. sakit tengkok nanti..
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: nak sofa....   Sat Jul 18, 2009 10:10 am

nak yg betul nyerk..
lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: nak sofa....   Sat Jul 18, 2009 7:44 pm

bantal tu mst bkn setakat wat tidur je mst de fungsi lain gak ......

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: nak sofa....   Sat Jul 18, 2009 7:46 pm

macan... yang penting takyah tembak dinding lagi... jgn

Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: nak sofa....   Wed Jul 22, 2009 2:39 pm

wahhh..best nye..... nak beli nak nak

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: nak sofa....   Mon Jul 27, 2009 8:05 pm

tak bes la sofa ni
sofa bentuk lain ade tak?
macan dan2
Back to top Go down
View user profile
straighthead_goku
junior
junior


Posts : 46
Join date : 2009-07-27

PostSubject: Re: nak sofa....   Thu Jul 30, 2009 9:44 am

lol! lol! lol! lol! lol!
bila wanita d agung2kn...
wakakakakaaaa...
mana nk oder nih?



sedarkn ku kaseh...huhu
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: nak sofa....   Thu Jul 30, 2009 9:57 am

gebunye..

adoii..macam2 la dunia ni skang.. macam2 ada..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: nak sofa....   Mon Aug 03, 2009 3:19 pm

pakai gstring tak ? kalau pakai nak beli ..serius

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: nak sofa....   Mon Aug 03, 2009 8:26 pm

panx klu nk beli cal je no ni 03-624 tekan2 x dapat sms x dilayan tau ran nk sofa kuaran terbaru ke sofa kuda belang panx sofa tu lengkap mua de x payah mkn luar klu dh beli sofa tu panx

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: nak sofa....   Mon Aug 03, 2009 8:39 pm

takkan nak 'mkn' bahagian paha je macan oiii ......
dah2 back to topik...nt budak2 lain kutuk dan ngata aku lak ... nt depa kata aku nyembang boleh depa tak boleh

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nak sofa....   Today at 5:23 pm

Back to top Go down
 
nak sofa....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SOFA Chicago 4-6th November 2011
» rosewood sofa
» Kho Liang Le
» Which version of Mashiro do you like? [Mai-HiME/Otome]
» WU:Madhubala 22Apr13.. RK's heart beats only for his Madhu !!...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.