perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 percaya tak ini bkn patung??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: percaya tak ini bkn patung??   Fri Jul 17, 2009 6:24 am
















comey2
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Fri Jul 17, 2009 3:09 pm

mekap giler tebal... body pun lawa....... macam kartun hentai.. eh.. manga jepun je... adesss.....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Fri Jul 17, 2009 3:21 pm

adusss x tahan lak tgk pic jepun ni...jap nak g jamban....

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Fri Jul 17, 2009 6:39 pm

real siot!!!! salute jepang!!!
Back to top Go down
View user profile
-doc-
Site Admin
Site Admin


Posts : 53
Join date : 2009-04-16
Age : 27
Location : melaka bumi bertuaah

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Fri Jul 17, 2009 9:20 pm

bukan patung tu ape pon mmg lawa pompan tu... lol!
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Sat Jul 18, 2009 10:06 am



_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Sat Jul 18, 2009 7:41 pm

aku teringat masa aku kat jpn jumpa patung mcm tu pe lg nk ambik gambar sebelah patung tu tiba2 patung tu peluk aku tari aku pn terkejut seketika....pastu pe lg aku peluk dia la balik peluang kemasan tuuuuuuu

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Tue Jul 21, 2009 9:57 pm

hai syg...bulan depan abg balik jepun ye..bulan ni tak leh..abg bz bulan ni ..tahu je la akak senah kamu tu..asek tak bg abg kuar umah je tau...tunggu ye abg balik jepun nt...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Wed Jul 22, 2009 7:23 am

kulit org jepun ni gebu2 sbb mkn sushi kut
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Wed Jul 22, 2009 9:42 am

dia orang suka minum air soya agaknyer sri.. mak aku cakap kalo banyak minum soya, elok untuk kulit... sbb tu kalo mengandung... kena minum banyak air soya.... kulit anak2 tu nanti cantik2....

aku tengok akak aku masa dia mengandung sulung... anak dia putih gebu. (walaupun lelaki). anak nombor dua.. dia tak minum soya.. jadi adiknyer gelap skit dari abangnyer. isteri sepupu aku rajin minum soya masa mengandung.. anak2 dia (sorang pempuan, sorang lelaki) dua2 pun putih gebu...

aku nih baby soya... ehem2..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Wed Jul 22, 2009 1:54 pm

nak minum soya gak lah....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Mon Jul 27, 2009 9:00 am

untuk air soya..
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Mon Jul 27, 2009 8:01 pm

nom soya tok baby
mama da gelap
kne cerahkn ank
mule2 cm ptong
lelame nmpk org
lawa tino tuh
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Tue Jul 28, 2009 7:37 am

MaNgKuK pEcAh wrote:
nom soya tok baby
mama da gelap
kne cerahkn ank
mule2 cm ptong
lelame nmpk org
lawa tino tuh
tak faham komen nih sedih
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Thu Jul 30, 2009 1:22 pm

luv try translate tuk sri eee......lau salah sori..btolkan eee
tamo nagis2 k,meh nak peluk sri,rindu tau...


nom soya tok baby = minum soya untuk baby
mama da gelap = mama dah gelap
kne cerahkn ank = kena cerahkan anak
mule2 cm ptong = mula2 macam patung

lelame nmpk org = lama-lama nampak orang
lawa tino tuh = lawa/cantik perempuan tu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: percaya tak ini bkn patung??   Today at 1:33 pm

Back to top Go down
 
percaya tak ini bkn patung??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.