perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 tips cover malu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: tips cover malu   Sat Apr 11, 2009 5:00 pm

1. Kalo tersepak batu : Jangan terus bangun, sebaliknyer anda baring dan
terus berguling-guling cam pejoget rap tu hingga jauh dari perhatian ramai...
lepas tu baru bgn bila takde orang nampak..


2. Kalo terjatuh beskal : cepat-cepat naik beskalanda semula dan jatuhla lagi
sehingga berkali-kali supaya orang ingat anda saje-saje buat lawak...


3. Kalo terjatuh tangga : terus bersilat seolah-olahanda dirasuk atau
sedang berlawan dengan makhluk halus...


4. Kalo terjatuh dalam longkang : pungutlah sampah yang ada
sambil marah-marah dengan suara yang kuat, pasti orang menyangka anda
seorang yang amat prihatin terhadap kebersihan..


5. Kalo jatuh ketika nak naik bas : jeritlah kuat-kuat..
"oi! apa tolak-tolak ni?" walaupun tiada orangdi blakang anda....


6. Kalo terjatuh di dpn bus stop: terus buat-buat pengsan sehingga ada
orang membantu anda..kalo takde..baring terus sampai malam dan takde orang
lagi kat bus stop tu...haa...ni lah masa sesuai untuk bangun semula....


7. Kalo jatuh tergelincir kat lantai licin: tarik lakawan (atau sesiapa yang ada kat sebelah anda)
untuk jatuh bersama-sama supaya tak lah andasorang je yang dapat malu...ye tak?
Back to top Go down
View user profile
 
tips cover malu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Some very basic tips from a new user
» Wagon Cargo Cover
» Bunny Door Knob Cover - crochet
» Cover Art for The Little Shepherd Boy
» Household tips

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.