perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PETUA BILA MAKWE MERAJUK....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   Thu Jul 09, 2009 8:33 pm

1. bila awek mula mengamok baling barang



Petua yang mesti diamalkan:

korang cuba sambot ape yg dorang baling tu. inilah masanyer korang nak tunjuk kepantasan korang menjadi goal keeper.



2. bile awek korang mule menjerit tak pasal² menengking, membebel tanpa henti



Petua yang mesti diamalkan:

korang menyanyilah sekuat hati dengan penuh perasaan mengikut melodi sebenar penyanyi asal. inilah masenyer korang nak tunjok yg sore korang sedap giler!



3. bile awek korang tenong korang cam nak telan (garang arh konon!)



Petua yang mesti diamalkan:

korang senyom jek pandang awek korang tuh! inilah masenyer korang tunjok betapa comelnyer muker korang ketika senyom!



4. bile awek korang hambik sumer barang² dia bungkos ala² nak lari rumah



Petua yang mesti diamalkan:

korang tolong kemaskan barang² dia. hambik semua barang² dia masokkan dlm plastik sampah kaler itam tuh. inilah masenyer korang nak tunjok betapa rajinnyer korang, ringan tulang dan suka membantu.



5. bile awek korang menangis akibat terlalu marah dan sakit hati hingga mengalirkan airmata



Petua yang mesti diamalkan:

korang ketawalah berdekah² hingga terguling². inilah masenyer korang nak buktikan bahawa korang berusaha buat awek korang gumbira ketika dia sedang berduka, sedih dan terluka! hehehe¦



Sekiranya korang berjaya mengamalkannya:



mmg kOrang teror la..



lol! lol! lol! lol! lol! lol!


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
-doc-
Site Admin
Site Admin


Posts : 53
Join date : 2009-04-16
Age : 27
Location : melaka bumi bertuaah

PostSubject: Re: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   Fri Jul 10, 2009 5:50 am

3. bile awek korang tenong korang cam nak telan (garang arh konon!)



Petua yang mesti diamalkan:

korang senyom jek pandang awek korang tuh! inilah masenyer korang tunjok betapa comelnyer muker korang ketika senyom!




lol! yang ni cam leh pakai peace....kah kah kah lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   Sat Jul 11, 2009 5:55 am

korang try buat cam peace ajar tu..peh tu korang post kat sini keputusannya
Back to top Go down
View user profile
Mr.rainzz
Moderator
Moderator


Posts : 72
Join date : 2009-06-26
Age : 32
Location : ^subang+KL+manjung^

PostSubject: Re: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   Sat Jul 11, 2009 10:07 am

erm...rase2nye dah tau dah keputusan bile ikut petua peace nih....
kompem putus.... wakakakkakak petua nih petua utk sape yg dah ade awek lain..dan cara2 nk putus dgn awek lama... huuhuhuhu
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/rainloves4eva
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   Wed Jul 15, 2009 3:46 pm

kalo suami aku buat camtu.. aku tak jadi putus... mmg aku lagi sayang dia ler... sbb dia pandai nak buat aku ketawa....
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   Tue Jul 28, 2009 6:16 am

nk suh suami ak apply nnt bak kate kak salju...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   Today at 10:56 am

Back to top Go down
 
PETUA BILA MAKWE MERAJUK....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» El barco

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.