perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 NO PLAT KENDERAAN KOWANG??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Wed Apr 15, 2009 8:20 am

memandang kan topik ni tak de sambutan pun.. : apa kata aku mula kan dgn topik yang ringan ..

saje2 je nak tau..kalo kowang sporting ler...

pe no plat keta @ moto @ kenderaan len kowang??

bitau no plat je...

aku mula kan ek = keta aku =WNM 139* ( kelisa )
motor aku = AFA 587* ( skooter elit ) ada * sebab rahsia :

dah2 hangpa nya pulak
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: RE: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Wed Apr 15, 2009 8:29 am

YB panx no plat moto aku SAA 6035*
keta SAA****J (kancil 1.0) muahahahaha

panx klu ada duit lebih tu tolong la ganti kan timing belt keta aku hakhakhak :: :: :: :: ::
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Wed Apr 15, 2009 8:39 am

: topik ni di bukak untuk memain ke :
anis takde kete atao moto tp ade ajinamoto dan kereta sorong2 je
ape ke motif abg ni soh bukak topik ni lau takde maklumat pon
huhu

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Wed Apr 15, 2009 8:47 am

bukan tuk main2 la topik ni...topik ni tuk kete ke moto ke...nak up pic kete masing2 ke..pic interior ke..exterior ke..terpulang...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Wed Apr 15, 2009 9:35 am

aek
lau mcm tu anis nak tayang kereta group mix sound anis kat sabah la leh kan

ha yg ni viva dengan tong speaker kecik dah tp skng dah upgrade yg besar n bass die pon mcm bunyi ala2 pub gitu

ni lie org bongawan mesti kenal kereta ni sebab dia org bongawan..ni geng2 dr bongawan..

yg ni siap ngan sticker mix sound die



yg ni lak pink jambu



ni baju mix sound..
sekian...

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Wed Apr 15, 2009 10:15 am

adehhh anis..topik ni tuk no plat aje...bukak la topik baru kalau nak up pic kete ke sound system ke.. jgn rogol topik










:
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Wed Apr 15, 2009 11:06 am

adeh tgk slah lagi uwaaaa menci arr



namo arr nyampok g

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Wed Apr 15, 2009 1:44 pm

stop



Last edited by _megatron_ on Wed Apr 15, 2009 1:46 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Sila Ambil Perhatian!!!!!!!!!)
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Wed Apr 15, 2009 2:17 pm

kenderaan aku lak kecik2 je...

nie kenderaan yg ade kat umah aku...

Kereta
WDR 9179 ( Kancil Turbo )
NBY 8331 ( Isuzu Dmex )
WNT 744 ( Kenari )
WHW 3609 ( Wira )
BHK 7519 ( Kia Spectra ) baru ilang minggu lepas

Motor
BHJ 1745 ( Kriss 110cc ) motor stock racing...
ADR 8179 ( Suzuki RG ) nie pun motor racing gak..
AEE 6320 ( 125z ) stock racing gak...
AGG 3955 ( Kriss 100cc )
ADS 9849 ( Kriss 110cc )
Back to top Go down
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Thu Apr 16, 2009 8:05 am

Jangan rogol topik panx muahahahaha

Tp anis keta proton kaler merah sticker Mix Sound tu mcm kenal

Gambar tu pun mcm captcha kat Papar dekat padang bola tu btol ke :: :: :: ::
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Thu Apr 16, 2009 8:40 am

ha betol lah tu lie
aku selalu lepak sana ngan dorang
tp skrg dah jrng sebab bz ngan keja..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Thu Apr 16, 2009 11:38 am

saye nye kete WDF 1155(mercedez)
AEK 2619(kancil)
CDB **** (unser)
AF ntah la ape(viva)
moto EX5 je..hakhakhkah
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
universal_studentz87
senior
senior


Posts : 12
Join date : 2009-04-16
Age : 29
Location : the small island call labuan

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Thu Apr 16, 2009 7:25 pm

no plat keta sy SAA 7867H dan LC 4535

pic keta tak da :: tak lawa
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: aku nk join gak la   Thu Apr 16, 2009 7:56 pm

no plat kete aku lak

wjg 2122

wmv 2574

kete model per made per pegi tengok senndiri kt ms aku segan nk upload pic [/color]
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Thu Apr 16, 2009 8:14 pm

plat moto kapchai aku..
AAA 5774.
member aku panggil AAA apache..
tapi dah tersadai kat umah..
moto tu la aku bawak g penang..
4 jam.. 80km/sejam
relax jek.. sempoii...

moto lagenda z
KBV 42**

kete tak payah la..
hehehe....
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Thu Apr 30, 2009 11:10 pm

wahhh... ade gak topik cm ni...

plat uncle... dr dulu... smpai la ni...
motor & kete... lori... bas.. blum beli lg... hehee

JH 3*
NG 91**
JY 81**
PY 67**
PDY 22**
JDD 58**
JFU 39**
JHQ 55**
JHW 44** smua ni dh jual

NBA 27** accident jual timbang kati besi buruk jer....

NBX 6**
WRY 14** yg ni masih dlm simpanan...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Fri May 01, 2009 2:57 pm

byk nye pakai kete
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Fri May 01, 2009 7:43 pm

besa lah bro... org lama... ;)
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Fri May 01, 2009 7:52 pm

yg lama pengalaman byk ,,

ok2..back to topik lol!
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Sat May 02, 2009 7:07 pm

panx... dia org smua pakai basikal kot...
xde flat no...

Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Sat May 02, 2009 7:15 pm

ala..klu setakat nak letak star je byk..aku pn blh... lol!
A** 2***
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Sun May 03, 2009 10:13 am

sriteddy wrote:
ala..klu setakat nak letak star je byk..aku pn blh... lol!
A** 2***

hahahaha...
pandai lah ko sri... gip me 5
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Sun May 03, 2009 11:04 am


Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Sun May 03, 2009 11:29 am

fuyohhh... garang siot mod ni... ;)

tp... betul lah.. tu smua mmg uncle punya vihicles....

JH 36... opel cadet
NG 9198... ford escort
JY 8191... motor honda kapcai
PY 6720... mitshubishi lancer
PDY 22**... yg ni dh lupa... modenas
JDD 5889... van ford econovan...
JFU 3964... kenari.
JHQ 5569... modenas.. kasi adik pakai...
JHW 4467... suzuki ERV...

smua ni dh jual... trade in.... ;)
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: NO PLAT KENDERAAN KOWANG??   Today at 5:27 pm

Back to top Go down
 
NO PLAT KENDERAAN KOWANG??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Waverider Group Build - Wyvern (muhahah name change due to lack of skill)
» R.B. - Alcobaca (Portugal)
» 19thC Samson armorial plate

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Automotive Garaj-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.