perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 ESET NOD32 Antivirus 4(free download)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
yuOtaci
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-06-28
Age : 30

PostSubject: ESET NOD32 Antivirus 4(free download)   Mon Jul 06, 2009 11:34 am

salam semua~...weh aku nak share antivirus yg aku tgh guna skg...
aku da guna NOD32 so far so good la
cuma ada masalah bila nak update antivirus ni jer....
1st install dia akan bg license 30days trial...
klu korang nak try antivirus ni ak just nak gtaw..leh update kan username n password Nod32 ni kat www.nod321.com korang just klik kat setup..pastu layari laman web nod321.com tu...copy username n password dari website nod321 td then paste N update database antivirus tersebut

[img][/img]

kira berkesan sangat la antivirus ni...xda la smpai hang pc, scan speed pn leh tahan best beb lol! setakat ni aku rase pc aku ni clean jer..

link download installer nod32
http://download.eset.com/eval/win/eav/eav_nt32_enu.msi or klik cni nod32
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: ESET NOD32 Antivirus 4(free download)   Mon Jul 06, 2009 2:46 pm

thanks.. for sharing..
nod32 ni pon aku dgr kuat gak...
tapi yang beli la..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
 
ESET NOD32 Antivirus 4(free download)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ebay climbdown on free P&P
» MAKE YOUR OWN BOOK VIDEOS FOR FREE
» Long & Mid-Arm - free style? marking designs?
» The Free City of Gierburg - Board & Scenery
» Cowling and Wilcox free postage

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::Warez::. :: .::ANTI-VIRUS::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.