perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 salam~

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
yuOtaci
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-06-28
Age : 30

PostSubject: salam~   Sun Jul 05, 2009 11:26 pm

5.7.2009.....................................................
detik ngeri dowh...skg ni tepat pkul 3.35 pg...ak nyelam sambil skodeng pompak ngan sriteddy

ok...aku nak share ngan korang kisah yg agak ngeri la......ptg ahad,kira semalam la kot kn aku telah menyaksikan membe aku sorg ni kaki dia putus ngeri siot
aku da trauma sangat ni sampai xdapat nak tido...baju konvoi aku pandang jer dgan hati yg sayu...
aku nak upload pic tkut korang xsgup nak tgk...coz aku tgk pn nak muntah2...
kawan aku ni meme...aku pn bru knal pasal dapat tido 1 apartment ngan dia...sempat la knal2 tuka2 no nset pe semua...

meme ni bdn okla steady jer..rendah jer dari aku...aku ni 182cm wakaka~
kisah bermula mcm ni...group kitorang LCcrew aderla dlm 80bji mto...termasuk budk2 dari manjung n pangkor...

dlm perjalanan tu xpasti la kawasan aper..tapi ader corner2 la..tiba2 konvoi kitorg kna ganggu(group LC gak-rs cam knal[bebudak MY])n dorg mmg main pancung kaw2...kat corner pn gasak2 da la lap xpandai overshOt sesaje..so marshall kitorg pn arahkan konvoi slow n stop dlu bg laluan kat geng2 matrempit yg xberhemah ni laaa...
ok then da setle la kan..da aderla dlm 15minit camtu jemurkan badan cam ikan kering pas bru group konvoi teruskan perjalanan...

mmg seronokla...dalam perjalanan blk dari cameron ni memang xpayah pulas2 minyak sangat lorr mto pn laju jer turun bukit..layan corner best gler...aderla dlm10 or 15km perjalanan, kat area corner la...tetiba group MY ni tgh lepak2 tgu kitorang...

nmpak sangat dorang mcm nak ganggu sangat group konvoi kitorang, dan2 jer kami lalu dorang hidupkan enjin mto dan terus gasak2 group konvoi...potong memang pancung...start situ aku pn da xsedap hati so aku xjd nak layan corner lebih2 cuak gakla...

yg si membe aku ni cam otai jer..aderla 2-3 org panas hati g kjar group MY ni...termasuk si meme....mto dia mang cun beb adeh lepas jer selekoh aderla jln straigh da nak nmpak jln kuar ker simpang pulai dah...tetiba group konvoi terhenti...aku pn lg cuakla, da rs xsedap hati td tiba tgk marshall tahan keta org...aku dengan serabut terus g riki ape yg jd...

korang taw ape aku nmpak???
Masya'Allah...meme masa tu da 2orang mbe aku lagi tgh papah dia aku terus mengucap bila tgk keadaan sahabat aku mcm tu..mula2 ak xperasan yg kaki kanan dia putus, aku just nmpak kaki kiri area buku lali la terkulai...ak bajet kaki kanan dia terlipat...last2 ader budak jerit2 'tolong cari kaki meme'
Allahuakhbar...aku terus nak menangis tgk muka dia menahan kesakitan yg amat sgt...
aku terus lompat devider (konon nak cari kaki meme)aku kabe jg la nak nangis tp xder air mata mbe2 aku yg xtahan tu menjerit2 tension
Alhamdullilaah...dapat tahan sebijik kenderaan nih...Hilux..kitorag terus angkat meme untuk dibawa ker hospital..mmg buntu sgt2 ak rs nak jerit kaw2 msa tu..tp xmampu...tgh panas terik tu kami ramai2 redah semak nak cari kaki meme sodih xdapat aku bayang....
da buntu lebih kurang 15 or 20minit camtu la kitorng mencari xjmpa...
last dapat kat budak parit...korang taw kaki meme ni tercampak ke seberang jalan...lepas longkang n jatuh dalam semak budak tu g julang kaki tu...n then jerit2'dah jmpa kaki wei'...dia bawa la menyeberangi jalan kat tempat eksident n kami berkumpul..lepas tu dak parit tu terus loya n mongek aku tengok kaki tu memang fresh nampak dowh tulang hancur lutut aku terus lembik...mmg sayu..darah pekat kaw2...mbe aku terus ambil kaki tu masukan dlm beg then bawa g spital besOr ipoh...

aku tergamam gler..smbil borak2 dgn saksi..dorang cakap masa eksiden tu meme speed ader la dlm140 or160kmj...maklumla jalan straigh cerun lak tu, mbe aku ckp dorng main ngan budak MY..dia kna himpit..ader yg ckp dia potong ikut kiri then lost controll tebabas n bertembung bucu devider.. sodih

member aku citer lagi di terseret atas devider lebig kurang 250meter la(mang jauh dol) mto poreh dia hilang terus kiri kanan coverset hancur depan jer..handle kiat...adoi sodih
aku terus gerak g spital tp xleh tgk...so smpai skg aku xder dgr berita lagi...aku harap2 sgtla doc dpat cantumkan kaki dia blk'Amin...(ngantOk sgt tp xdapat nak tido )
Back to top Go down
View user profile
___PoMPaK___
Site Admin
Site Admin


Posts : 32
Join date : 2009-06-24

PostSubject: Re: salam~   Mon Jul 06, 2009 2:47 am

smoge doc dapat sambong balek kaki membe lou tuh...amin
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: salam~   Mon Jul 06, 2009 4:44 am

semoga kwn taci cepat sembuh
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: salam~   Mon Jul 06, 2009 1:49 pm

aku eram gak dengar cite ko ni..
semoga cite ni menjadi iktibar pada kawan2 yang tringin nak bawak laju..
semoga kawan ko sembuh dengan baik..
aminnn....
beringat sebelum terkene..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
Mr.rainzz
Moderator
Moderator


Posts : 72
Join date : 2009-06-26
Age : 32
Location : ^subang+KL+manjung^

PostSubject: Re: salam~   Mon Jul 06, 2009 3:10 pm

sedih dgr cite2 cam nih...semoga cepat sembuh..amin..kite doa ramai2...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/rainloves4eva
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: salam~   Sat Jul 11, 2009 7:27 pm

ke mana menghilangnya taci ni ek apa jadi pd kwn dia tu
Back to top Go down
View user profile
yuOtaci
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-06-28
Age : 30

PostSubject: Re: salam~   Sun Jul 26, 2009 6:40 pm

kaki meme xdapat smbung seri....kna potong paras lutut sian sgt die
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: salam~   Sun Jul 26, 2009 8:19 pm

ye ke taci.... sedihnyer..
eh... aku bukan sri ek?
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: salam~   Mon Jul 27, 2009 5:54 am

wakakaka salju nih.. pe slhnya jd sri skali skala
taci..xpe la..smoga jd pngajaran..taci pun jgn la suka bwk moto laju2
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: salam~   Tue Jul 28, 2009 8:57 am

seram dgr cite ko taci...

smoge kwn ko tu sembuh dan redha dgn ketentuan yg dh Dia tetapkan..
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: salam~   Sun Aug 16, 2009 3:18 pm

maju la rempit untuk negara .. semoga terus cemerlang gemilang dan terbilang d mate dunia .. 1 malaysia ... rakyat didahulukan pencapain diutamakan .. owoss rempit....

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: salam~   Sun Aug 16, 2009 4:52 pm

uplod la pic exsiden tu...

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
Sponsored content




PostSubject: Re: salam~   Today at 8:59 am

Back to top Go down
 
salam~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.