perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 betul ke?? ishhh tak caya lahhhh

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: betul ke?? ishhh tak caya lahhhh   Sun Jul 05, 2009 4:10 pm

betui ke stgh org pk..pompuan nenen besar..bontot besar..bontot jatuh la...dah pernah 'main' ?
betui ke laki kalau nipple nenen dia timbul..dah pernah 'main' ?

bg aku la..zaman skang benda2 tu dah tak boleh pakai sgt..

sbb? ye la..zaman skang budak2 pompuan ada yg bersukan..naik basikal..lari 100 meter...so benda2 macam ni pun boleh gak kot efek bentuk tubuh depa kan...

dan bg aku mb gen yg di warisi dari mak bapak...ye la. macam mana mak bapa dia..keturunan dia macam tu la dia nt kan...

ermmmmmmmmmmmmmmmmm.... apa2 pun i tetap suka kan nenen

hangpa pk cam na pulak ek..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: betul ke?? ishhh tak caya lahhhh   Sun Jul 05, 2009 7:07 pm

cane ek..tp kan..yg tu la aku tau dulu..org kata... org kata la klu lelaki puting dia klu dlm keadaan normal pn timbul..penah kene nenen pempuan lak..klu puting dh besar puting susu budak.. pn same la..ishh ssh lak aku nak terang kat sini
tp btul gak kata panx tu..tp klu dh besar lain mcm...cmne tu
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: betul ke?? ishhh tak caya lahhhh   Sun Jul 05, 2009 7:21 pm

takleh gak kata pempuan nenen besor bontot besor tu penah kena main... abestu kalo jenis pempuan dari kecik badan dia obesiti camner? dah tentu nenen dgn bontot dia besor..

lagi satu.. bagi aku tu semua sejarah silam dia. takyah ler nak ungkit2 ataupun nak salahkan dia. jgn
yang penting, dia nak berubah, bertobat. aku tak suka sangat orang dok ungkit2 sejarah itam sesaper.. sbb kiter nih manusia. iman kiter tak tentu. ada masa naik, ada masa turun. mungkin arinih kiter baek.. esok lusa lum tentu. sedangkan barsyisya, ahli abid yang beribadat berpuluh2 tahun alih2 mati dalam keadaan kufur. kiter nih yang setakat solat wajib je jaga.. sunat tak berapa.. takyah ler nak kondem2 orang len. entah2 dia masuk syurga lagi awal dari kiter...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: betul ke?? ishhh tak caya lahhhh   Fri Jul 17, 2009 8:07 pm

hemmm tgk perangai la..kalu gedik tu pastu ade ciri2 cam kat atas,mmg la dah besa main..kalu dare diam skit kot..x (GEDIK2)

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
Sponsored content




PostSubject: Re: betul ke?? ishhh tak caya lahhhh   Today at 1:33 pm

Back to top Go down
 
betul ke?? ishhh tak caya lahhhh
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.