perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Baju Ketat Seluar Sendat

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Apr 15, 2009 7:51 am

Skang ni ramai ppuan suka pakai ketat2 ni. Geram tengok. Korang pakai utk kepuasan diri atau tunjuk aset? saja nak tya..tiada unsur seksual atau apa tau moderator...harap2 topik ni tak close la ek ...hanya nak tya..nak luah kan apa yg aku rasa..dah nama pun sini topik luahan perasaan kan?..so ok la kan? kenapa ek .. : ...no lucah2 tau...
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Apr 15, 2009 12:47 pm

entah ler pan. aku pun tak tau. kalo aku, tak selesa pakai baju ketat2 nih. nak berjalan susah... nak duduk susah... nak solat? lagi susah. jadi aku takleh nak jawab soklan ko tu...
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Sat May 02, 2009 12:37 pm

aku ingat kes ni pasal bdk2 geng suar ketat(GSK).....bdk2 GSK x de yg pakai ketat2 pn hanya nama je yg ketat ....jawp persolan ni mgkn kain dh mahal kot.....nk jimat kos
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Sat May 02, 2009 1:20 pm

lipanx2...awek ko aisyah pun pki suar kan...kan....

aku pun pakai suar tapi x ketat la...yang penting tutup aurat,selesa dan semestinya untuk langkah2 keselamatan...lau kena kejar ngn org gila senget senang nak lari...

ok x en.lipanx senget,,,hihihi

jgn mara aaa...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Sat May 02, 2009 5:03 pm

aku nye dressing jeans straight cut n t'shirt lengan pnjang.. lol!
mmg dr dulu x suka pakai ketat2 ni.. sesak napeh
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Sat May 02, 2009 5:59 pm

tapi kan aku rasa kan..pompuan pakai ketat2 ni saja nak tunjuk body+aset depa..ye la..kenapa pakai ketat2 kan? macam seksa je aku tgk..nak jalan pun ssh..pendapat aku jek
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Mon Jun 01, 2009 6:40 pm

opocot operasi masih berjalan... lol!
sila beri laluan dan perhatian
spt ayat2 skema sblm ni... operasi 'pembersihan' akan di jalankan sekiranya tiada hangat lg topik ini


mari kita sama2..menghangatkannya
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Jun 03, 2009 2:49 pm

Quote :
tapi kan aku rasa kan..pompuan pakai ketat2 ni saja nak tunjuk body+aset depa..ye la..kenapa pakai ketat2 kan? macam seksa je aku tgk..nak jalan pun ssh..pendapat aku jek


ye lah panx... macam syarifah sofia yang ko letak pic tu ler... kalo dia pakai longgar2.. takde lah ko camni kat dia kan?



tapi setahu aku, barang2 cantik ni ler kena tutup, kena lindung. makin dilindung sebenarnya.. makin ghairah orang lelaki nak tengok.... caya tak? caya lah.. pleasee...... aku tahu sbb aku ada skit2 mengkaji psikologi lelaki. dia lagi tertarik dgn pempuan yang tutup2 daripada pempuan yang terdedah2.

pempuan yang pakai seksi2 nih buat cuci mata je. dah orang tayang, dia orang tengok jelah. tapi kalo pempuan yang cover.. tutup sangat2 nih...ha.. yang nih biasanya dia orang berlumba2 nak tahu camner rupa pempuan tu yang sebenar..

caya tak? lol!
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Jun 03, 2009 6:06 pm

erm..tu la kan salju...lelaki ni suka tgk pmpuan cekci...pakai ketat2, sendat2 sp dh x muat alih2 nak cr istri nak yg bertutup lak
tapi ade satu kes ni..lain lak...dia dh kawin..dia mrh2 lak bila wife dia pakai tutp2..dia lbh suka tgk istri dia kuar pakai ketat2 nih...hmmm xfhm aku
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Jun 03, 2009 6:10 pm

abeh tu pompuan tu pakai seksi2 tuk apa? tuk org2 laki..org keliling tgk dia la kan?..

kalau tak ..mesti dia tak pakai seksi nye kalau dia tak mau org tgk dia...

so dah pakai seksi..pastu laki tgk..pastu kata laki gatai

still the best man wins...sekali kena pasti tak lupa

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Jun 03, 2009 6:19 pm

ada kajian ahli psikologi mengatakan... apabila seorang wanita itu tengah subur.. tiba2 hormon 'menggodanya' meningkat.

dia akan membuat satu tindakan untuk menggoda lelaki. sama ada pakaian ketat... atau seksi.. ataupun pakai wangian yang menggoda lelaki..

dan aku pelik dgn wanita yang nak menggoda je hari2 nih. dia hari2 subur ka?
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Jun 03, 2009 7:26 pm

boleh ke aku nak ckap ni panx
walopon aku bukan pempuan tp aku tetap suke pakei sua ketat sebab nampak ganasssss

pade pirasat aku la panx kan.. kite ske nengok pempuan pakei ketat2.. tp kalu kite pakei ketat agak2 pempuan ske nengok ke tak??

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Jun 03, 2009 7:34 pm

suka gak kot kuyie tp ngok gak kejadian semulajadi bila laki pakai ketat2 kn mua timbol2 wahhhhhhhh menyelerakn merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Jun 03, 2009 7:37 pm

hahaha eh laen macam je ang ni macan

ntah2 ang ske nengok laki pakei ketat tak

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Jun 03, 2009 7:40 pm

dr ngok laki2 pakai ketat2 baik aku ngok amoi pakai ketat2 lg de hasil la kuyie tp dr muka ko ni mcm mat ketet je merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Jun 03, 2009 7:43 pm

mat ketet?? apekebende tu
ARGHHHH BLUR BLUR

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Jun 03, 2009 7:46 pm

kuyie mat ketat org yg suka pakai sendat2 la jap erk nk merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Wed Jun 03, 2009 7:48 pm

haha owh mana aku tau

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Fri Jun 05, 2009 6:22 am

kuyie..dgr kata..org lelaki suka pakai ketat2 ni..nnt mandul btul ker
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Fri Jun 05, 2009 6:51 am

mandul?? heahahah
ntah la sri hehe pasei aku pakei sua ketat tu tak la ketat sangat

amy search pakei ketat tak mandul pon

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Fri Jun 05, 2009 7:20 am

aku dulu zaman2 rock pakai suar ketat2 skrg de gak ank 3 org.... ....merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Fri Jun 05, 2009 7:25 am

haha betoi tu macan
jadi untuk petanyaan sri tadi tu rase2nye dah tejawab kot
jawapannye tak mandul haha

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Fri Aug 07, 2009 10:28 am

Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Fri Aug 07, 2009 10:44 am

tak mandul..tapi senak sikit je kot ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Fri Aug 14, 2009 8:47 am

suda2..stop psl cite suar ketat laki..back to topic..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Baju Ketat Seluar Sendat   Today at 3:49 am

Back to top Go down
 
Baju Ketat Seluar Sendat
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SBS Jodha Akbar Segment 13Aug13 "Jodha's awesome costume and jewelery"
» wetochan's deviantART artwork (ShizNat!)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.