perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 BECAREFUL!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: BECAREFUL!!!   Wed Jul 01, 2009 11:42 am

FYI...
....was sent by my fren,

Sekarang ini ade virus telah menjangkiti rangkaian Friendster,
Tagged, MySpace, Facebook, dll Virus ini akn menghantar
gambar-gambar lucah melalui comment kepada kita
Sekiranya berlaku, seterusnya ia akan membuatkan kite
ter SIGN OUT dengan sendirinya tanpa kita tekan LOG OUT
Lepas kita SIGN IN balik, virus ini akan mula beroperasi
dan ia akan menghantar gambar2 lucah itu kepada friend
list kita di Friendster, Tegged, MySpace, Facebook,
dll ni melalui comment dengan menggunakan name kita...
secara langsung, ia dapat memburukkan name baik kita sendiri
Pada member2 sekalian, kalo anda dpt gambar yg bukan-bukan
(lucah) daripada ID saya atau sesiapa, ianya adalah disebabkan
oleh virus tersebut... HARAP MAKLUM....! SEBARKAN PADA MEMBER2
YANG BELOM TAHU SEBELUM ANDA SENDRI MENJADI MANGSA...Tq
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: BECAREFUL!!!   Wed Jul 01, 2009 8:59 pm

aku pun pernah terkena mende nih... cara nak atasi ialah dengan tukar password, pastu buang code asing yang terdapat dalam setting profile kiter... insya Allah setel..
Back to top Go down
View user profile
Mr.rainzz
Moderator
Moderator


Posts : 72
Join date : 2009-06-26
Age : 32
Location : ^subang+KL+manjung^

PostSubject: Re: BECAREFUL!!!   Thu Jul 02, 2009 8:04 pm

cam ne nk tau kod asing tuh?? nk tgk kat mne??
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/rainloves4eva
Sponsored content




PostSubject: Re: BECAREFUL!!!   Today at 9:47 am

Back to top Go down
 
BECAREFUL!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.