perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 siapalah akuu...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mr.rainzz
Moderator
Moderator


Posts : 72
Join date : 2009-06-26
Age : 32
Location : ^subang+KL+manjung^

PostSubject: siapalah akuu...   Wed Jul 01, 2009 8:18 am

Topik ni sepatutnya bercerita ttg diri sendiri kan?tapi patutkah aku mberitahu siapa aku?hehe...hidup ini tak selalunya indah...kebahagiaan diri terletak pada pemikiran seseorang...life is all about taking risks...adakah patut kita mengatakan sayang pada seseorang atau tidak?mungkin dgn mgatakan sayang, kita mendedahkan diri kepada kesakitan jika ditolak..tetapi jika syg kita diterima, bukankah lebih bahagia?tapi kadang2 perkara yang penting dalam hidup, sangat sukar utk dilafazkan...ketakutan sentiasa menjadi satu penghalang daripada melakukan sesuatu yang kita mahu dan kita angankn...aku tak mahu menjadi seorang yg akan berpaling pada masa lalu dan mengharapkan yg aku melakukan sesuatu yang aku inginkn lakukan...bknkah penyesalan sesuatu yg kita akan bawa bersama dlm hidup?so,let people that u love them..ur frends,ur family, or ur love one...sbb blm tentu kita akn hidup esok pagi...jalani hidupmu seperti kamu akan mati esok..."kematian itu sesuatu yang pasti dalam kehidupan"..XD
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/rainloves4eva
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: siapalah akuu...   Wed Jul 01, 2009 9:21 am



ni nak kenal kan diri ke??

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
Mr.rainzz
Moderator
Moderator


Posts : 72
Join date : 2009-06-26
Age : 32
Location : ^subang+KL+manjung^

PostSubject: Re: siapalah akuu...   Wed Jul 01, 2009 9:35 am

hahahha...peace...tuh mukadimahh baru....saje nk tgk...ade org bls x post nih.. ok...mari rainz perkenalkn diri ye...

zullrain b.zainudin
19/08/1984
ank tunggal
family duk perth australia..
rainz bisnes kat sini
xla cerdik mane dlm pendidikkan..
tp alhamdulilah rezeki ade dimana2..
rainz minat dlm bidang permotoran
ske make up kereta..masuk autoshow..
kuat jeles,kuat majuk,manje(macam capik)

not single...but ebelebel(bak kate BALQIS)

p/s: hepy kenal kwn2 kat room perak1 @ forum perak1
semoga terus success ok



:group: :group: :group:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/rainloves4eva
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: siapalah akuu...   Wed Jul 01, 2009 10:07 am

aku single but not ebelebel lak
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: siapalah akuu...   Wed Jul 01, 2009 10:09 am

lol!


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: siapalah akuu...   Wed Jul 01, 2009 2:03 pm

anak org kaya la ni..waaaahhhh ape2 hal zul ko ako ucapankan terima kasih....mule2 ngada zul ni sapa nak tau...ako pujuk2 suh masok forum..hahah jd kawan baik lak...baik ke

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
Mr.rainzz
Moderator
Moderator


Posts : 72
Join date : 2009-06-26
Age : 32
Location : ^subang+KL+manjung^

PostSubject: Re: siapalah akuu...   Wed Jul 01, 2009 4:31 pm

pelam....aku mmg baik...sape lagi nk puji diri sendiri... mari la kite beramas mesra ye pelam....hepy2..kenal dak2 forumm.... aku x kaya la..tp kaya ngn budi bahasa itu yg penting
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/rainloves4eva
___PoMPaK___
Site Admin
Site Admin


Posts : 32
Join date : 2009-06-24

PostSubject: Re: siapalah akuu...   Wed Jul 01, 2009 5:39 pm

wakakaka wa x rao nak kate ape wakakaka

tbongkang da wa glak tgk lou knlkan diri....


wakakaka
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: siapalah akuu...   Wed Jul 01, 2009 8:27 pm

lah... mmg nama betoi rain ker.. aku ingatkan dia nih peminat penyanyi korea rain tu..

selamat datang ke forum perak 1. aritu nampak ada kat room perak 1. rajin lepak sana ek? salju dah malas lepak room.. sekarang lepak kat forum, blog, dan lepak depan buku je...

alamak.. lari topik ker?

erm... pape pun rain... mukadimah tu boleh diletakkan di bahagian luahan perasaan... kaunselor site di sini akan sedia membantu...


p/s tiada guna menyesal dgn masa silam.. kerana ia adalah sejarah yang tidak akan berulang kembali. ambil pengajaran lalu, tetapkan matlamat untuk masa hadapan.. dan hargai apa yang kita ada pada hari ini...

Back to top Go down
View user profile
-doc-
Site Admin
Site Admin


Posts : 53
Join date : 2009-04-16
Age : 27
Location : melaka bumi bertuaah

PostSubject: Re: siapalah akuu...   Thu Jul 02, 2009 9:05 am

wow abg rain macho la lol!

Back to top Go down
View user profile
wcx_yamaha
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-26
Age : 27
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: siapalah akuu...   Fri Jul 03, 2009 8:50 pm

selamat dtg ke forum perak..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: siapalah akuu...   Today at 11:03 am

Back to top Go down
 
siapalah akuu...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.