perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Wed Apr 15, 2009 7:45 am

Selalu kite dengar mata duitan ni more kepada kaum perempuan?

Tapi sekiranya kaum lelaki seperti ini juga di manakah maruahnyae?

tapi...ape salahnye.

kalau perempuan bley kebas duet laki.

xkan laki xbley kebas duet p0mpan.

kadanag2 lelaki nie xde pun nak kebas sangat.

tp klu dah p0mpan yg memberi.

ktorg yang laki nie merasa la.

tu pendapat aku la..komen anda?? :-X:
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Wed Apr 15, 2009 11:01 am

aku rasa takde pon bahasa kebas duit lelaki atau perempuan..
sebab kalau org tgh bercinta.. sume die rela bagi jek..
laki ke pompuan..
lain la secara paksa..
tu nama nye rompak..
tapi bila dah benci n tak suke..
baru nyesal tak sudah.. duit abis byk kat laki atau pompuan tu..
selalu nye org pompuan la sanggup bg duit kat laki..
kebanyakan la.. diaorg sanggup bg duit pinjaman masa belajar la..
tak pon wat pinjaman atas nama diaorg la...
kadang2 kesian gak dengar.. tapi nama pon cinta kan..
nasihat org lain takkan nye di dengar..
klu bercinta tu kene la pikir2 dlu nak bagi duit ke ape ke..
fikir2 la sendri..
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Sun Apr 19, 2009 8:20 pm

klu LELAKI asik minx wit pompuan e2 tanda nye laki tade MARUAH!!!!!!!aku benci laki cmni!!!!
biala...sme2 kasi,sme2 beri...bru la padan...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Mon May 04, 2009 5:48 pm

adoi.. lelaki pisau cukur....

aku rasa nak bagi kat dia.

sekali, dua kali dia mintak boleh sabor lagi. 10 kali mintak.. leh sabor lagi. tapi sampai ke tahap aku terpaksa belapar, berpuasa, baju tak ganti, nak call family pun takleh sbb abes duit ke dia...

aku akan...



pastu...

aku menggunakan kuasa melaser aku dan bergado dgn dia habes2an.. perang
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Mon May 04, 2009 5:52 pm

ganas nye salju....penuh emosi nampak

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Mon May 04, 2009 6:19 pm



panx, pengalaman mengajar aku erti kehidupan...

diamku bukan bermaksud aku setuju,
tangisanku bukan bermaksud aku lemah,
lelaki.. kau ditakdirkan memimpin wanita,
namun jika dirimu nampak lemah selalu,
layakkah kau menjadi khalifah?
mentadbir seisi alam... seluruh dunia?

Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Mon May 04, 2009 9:41 pm

WAH...PAN...KO DGR 2 PE SALJU CKP..AYAT PENUH ISI...BTL CKP SALJU...
DAKU SLALU STUJU NGAN SALJU...BG BIALA SAME2..JGN LA CEMAR KN MARUAH LAKI...CKUP LA BLE POMPUAN CKP LAKI NI JHAT LA,SETAN LA...JGN DITMBH HINA YG ADE...MUHASABAH LA...KLU XLEH MUHASABAH...WAT MUHASARAWAK....
________________________________________________________________________________________
BADAN MACAM BADANG TAPI MAIN BLAKNG ACAH PARANG
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Tue May 05, 2009 1:17 pm

nk jdi pe la laki2 pisau cukur asik kebas duit kaum hawa ....wahai kaum adam korg kn tau pisau cukur tuk pe.....membuang bulu2 yg menyemak di sekitar tubuh badan wat pe la di gunakn mencilok duit ppun.. ....drpd mencukur abis duit ppun ada lbh baik temankn aku isap rokok lg bagus la
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Tue May 05, 2009 11:20 pm

CUKUR HBS SUME BULU.....

_________________________________________________________________________________________
kipassusahsusahmati
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Tue Jun 23, 2009 9:53 am

klu bercinta ok la..sharing means caring tp aku penah kena..kenal gitu2 je kat website lak tu..alih2 sll msg aku nak topup... adeh klu ikut sembang dia...bisnes bagus2
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Sun Aug 16, 2009 3:21 pm

erk .... sape tu sri sian ...

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Sun Aug 16, 2009 4:44 pm

bet...bkn dak forum nih sp skg tau..kdg2 ade je msg dia nak top up... aku buat bodoh je
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Sun Aug 16, 2009 7:46 pm

aku sebenornya kalo mmg nak bagi duit tu.. aku tak kisah sangat.. tapi kalo dah hari2.... selalu sangat... mintak share kredit hari2.... mmg nak kena ler... kalo share kredit tu buat gayut dgn aku takper gak... ni pergi mengayat awek lain... siot punyer orang.. adoi...

manusia nih mmg takkan puas... bagi skit.. dia ingat hari2 leh bagi kat dia.. langsung takde usaha sendiri nak tingkatkan taraf idup... dah tahu sengkek.. janganlah membazir duit dgn mende yang bukan2.. mak abah aku ajor.. kalo rasa tak cukup duit untuk sesuatu.. pandai2 ler berdikit.. kalo rasa makan kat kedai mahal.. masaklah sendiri.. kalo rasa lauk ikan mahal.. makanlah ayam... kalo rasa baju tu ok lagi. tak berlobang lagi... takyah ler beli baju baru.. yang mahal2... pandai2 ler ejas duit tu..

ni tak... memintak aje kejenyer.....

ada duit abes ke baju ler, suar ler.. kasut ler.. semua mahal2.. pastu nak makan takde duit... asal jumpa je mintak belanje... mmg ampeh punyer orang ler.. aku ada duit pun pasal aku berjimat.... bukannya mak abah takleh bagi duit... tapi aku tak mo ler menyusahkan mak abah.... tapi orang yang tak tau malu tu... menyusahkan kawan baek sendiri.. mmg siot toi.... ingat keje aku nak tanggung bil topup dgn duit makan dia je ker... dia ada duit sedap abes ke lain...
Back to top Go down
View user profile
miss_perak.gurlz
junior
junior


Posts : 29
Join date : 2009-04-17
Age : 28

PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Mon Aug 31, 2009 10:11 am

hahaha..

toi tu....

wa sokong 100%
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/nottygurlz
Sponsored content




PostSubject: Re: Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya   Today at 5:34 pm

Back to top Go down
 
Maruah Lelaki, Kalu laki-laki asyik minta duit perempuan di manakah maruahnya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Primera dama

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.