perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 care2 mao TOP...kahkah

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
___PoMPaK___
Site Admin
Site Admin


Posts : 32
Join date : 2009-06-24

PostSubject: care2 mao TOP...kahkah   Sun Jun 28, 2009 8:57 pm



kat cni wa mao kasi tuto utk TOP...kahkah...walaupon diri ney x reti nak wt tuto...

1.klik pade New Topic....




2.klo pade yg lom upload gambar tuh...kat atas tuh da di sediekan host utk upload gambar....klik pade browse utk carik gambar yg nak di upload...then klik kat host it...



3.lepas da siap upload...die akan kasi 3 pilihan...pilih yg no 2 tuh..





4.klo yg da upload tuh ley la klik kat tmpt masok link gambar tuh...( step ney utk sape2 yg upload gambar bukan kat host yg di sediekan )





5.sblm post tuh kan..wa syor kan preview dlu ape yg lou owang mao post tuh...




harap lou owang phm ape yg wa taip ney... wakakaka
klo ade pape yg kowang nak tambah ley ar..klo ade salah ka lou owang ley btolkan k..

sekian
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: care2 mao TOP...kahkah   Sun Jun 28, 2009 9:03 pm

wahhh ni berguna ooo...byk yg x tau...dgn adanya ni mudahkan lagi kerja kawan2 ye..

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: care2 mao TOP...kahkah   Sun Jun 28, 2009 9:27 pm



_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: care2 mao TOP...kahkah   Mon Jun 29, 2009 8:33 am

po0mpak tq wat tuto ni tuk memudahkan kwn2 yer

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: care2 mao TOP...kahkah   Today at 3:52 am

Back to top Go down
 
care2 mao TOP...kahkah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.