perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 hoi..hoi..hoi...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
-doc-
Site Admin
Site Admin


Posts : 53
Join date : 2009-04-16
Age : 27
Location : melaka bumi bertuaah

PostSubject: hoi..hoi..hoi...   Fri Jun 26, 2009 7:48 am

Name saya capik.umo 21taun.Duk melaka.Sape nak kenal2 meh la add saya. c4plk ..
saya sayang baby saya...saya suka baby saya..dia boleh membuatkan saya
tergelak dan sedih..saya suka kucing..kucing belaan saya nama dia nini..
tetapi dia jantan...saya juga suke makan nasi gorang kampung..minuman pula saya suke air masak..ramai orang kata saya pelik...tapi pelik ke saya ni??
dulu saya sekolah kat kl..best tau pastu baru pindah melaka...
bila pindah melaka x best cam kat kl...hua hua....sedey...
itu je la saya nak kongsi yaa...jgn marah...kah.kah.kah.




Last edited by -doc- on Wed Jul 01, 2009 5:12 am; edited 1 time in total (Reason for editing : kene marah ngn miss lady)
Back to top Go down
View user profile
:syira:
Moderator
Moderator


Posts : 103
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : sitiawan,perak

PostSubject: Re: hoi..hoi..hoi...   Fri Jun 26, 2009 4:08 pm



cam ku kenal capik nie

tp dimana ya



Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: hoi..hoi..hoi...   Tue Jun 30, 2009 2:33 pm

hai -doc- slmat berforum ....

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: hoi..hoi..hoi...   Wed Jul 01, 2009 4:25 am

doc dun't u remember me
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: hoi..hoi..hoi...   Wed Jul 01, 2009 4:50 am

erk sungguh simple pengenalan laki wa ni
b edit alik
wakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Mr.rainzz
Moderator
Moderator


Posts : 72
Join date : 2009-06-26
Age : 32
Location : ^subang+KL+manjung^

PostSubject: Re: hoi..hoi..hoi...   Wed Jul 01, 2009 6:43 am

capik seorg yg manje...sore die sore ayu....leh jd dj

Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/rainloves4eva
Sponsored content




PostSubject: Re: hoi..hoi..hoi...   Today at 2:49 am

Back to top Go down
 
hoi..hoi..hoi...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.