perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 BINI ANAK BINI AKU

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: BINI ANAK BINI AKU   Thu Jun 25, 2009 5:35 pm

Seorang lelaki berumur 48 tahun telah ditahan polis hari ini kerana telah mencabul kehormatan menantu perempuannya.



Kejadian
dikatakan berlaku lebih kurang pukul 11 pagi apabila tertuduh dikatakan
telah masuk ke dalam bilik menantunya yang pada masa itu tinggal
berseorangan kerana suaminya telah pergi bekerja.




Tertuduh
kemudian dilaporkan telah memaksa mangsa menanggalkan bajunya lalu
tertuduh telah meramas dan menghisap buah dada mangsa.
Jiran-jiran dapat menangkap tertuduh setelah mendengar jeritan mangsa lalu membawanya ke balai polis.



Di balai polis, suami mangsa, iaitu anak lelaki tertuduh, terus meluru kepada ayahnya dengan perasaan marah bercampur kesal.




Si
anak dengan menahan sabar berbaur kemarahan, dengan nada suara
menggigil kerana menahan amarah yang amat sangat, lalu bertanya kepada
ayahnya, “Ayah…..
naper ayah buat camni ha? Ayah dah hilang akal ke? Tak malu ke? Mana
kami nak letak muka, ayah? Kenapa ayah? why? why? why?”.




Si ayah pun
dengan tenang lagi selamba menjawab, “Ooh… malu konon… apa yang nak
dimalukan?” Berdesing telinga si anak apabila mendengar jawapan ayahnya.




“Apa??!! Tak malu??!!! Badan si anak menggeletar teramat kerana cuba menahan marah.



Itu bini saya la ayah!!!!


“Dah tu…...” tempelak si ayah, “yang kau tu dulu hisap buah dada bini aku, aku tak kisah pun.
Takkan
skang ni aku nak hisap buah dada bini kau pun tak boleh??? Kena adil
laaa!!!” Si anak terus jadi sawan mendengar jawapan ayahnya.








muahahahah…sekian. . dah pegi sambung keje!


lol! lol! lol! lol! lol! lol!


p/s: kalau terlampau. delete arr...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: BINI ANAK BINI AKU   Thu Jun 25, 2009 10:33 pm

apa punya sangap dan mengom punyer bapak da....

ha.. kena sebijik dgn aku...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: BINI ANAK BINI AKU   Fri Jun 26, 2009 4:57 am

Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: BINI ANAK BINI AKU   Fri Jun 26, 2009 5:26 am

lol! jawapan yang bernas darik si bapak!!!!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BINI ANAK BINI AKU   Today at 12:16 am

Back to top Go down
 
BINI ANAK BINI AKU
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anzo-sama GFX Shop!
» Meet Pragya and Bulbul : Kumkum Bhagya sisters
» Jodha Akbar---Written Update--18th September 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.