perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 FInal Projek

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
zul_ichigo
junior
junior


Posts : 31
Join date : 2009-04-12
Age : 29
Location : Kelantan

PostSubject: Re: FInal Projek   Sat Aug 01, 2009 1:41 pm

yer sy....
Back to top Go down
View user profile http://zulismail.blogspot.com/
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: FInal Projek   Sat Aug 01, 2009 5:03 pm

hye zul..salam knal..

smoga berbahagia di forum ini...

Back to top Go down
View user profile
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 31
Location : kg gajah

PostSubject: Re: FInal Projek   Sun Jan 24, 2010 8:28 am

teringat aku masa study electronic dlu..ketua kursus@jabatan aku perleceh je bla aku wat proposal robot camni. berak
.dah la die suh wat 100 proposal..last2 suma die tolak..

gewam giler..last2 aku dapat b+ je utk final projek..

papehal respek la lu bro..aku dh byk lupe la bab2 electronic ni..dah lari bidang..huhu..
wei nk blajar blik la,zul tulun2 refresh blik memori aku leh?ko nk format pastu instal balik pn bleh je..
Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: FInal Projek   Today at 1:34 pm

Back to top Go down
 
FInal Projek
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Need ideas for my Photoshop final project
» Final step in PS refurb
» Legion The Final Exorcism 2011.DVDrip
» General Final Fantasy Universe Discussion
» A certain what if...[Mai-HiME x Final Fantasy XIII-2]

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.