perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Bersyukurlah....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Bersyukurlah....   Wed Jun 24, 2009 9:47 am

Jika anda ditakdirkan lahir disini

A
A
A
A
A
A
????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ?????
????? ?????
????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ?????
?????
????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ????? ?????
????? ????? ????? ?????
????? ????? ?????
????? ?????
?????
A
A
A
A
A
A

Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Bersyukurlah....   Wed Jun 24, 2009 2:19 pm

lahir kat mana??? tak paham soalan....
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Bersyukurlah....   Thu Jun 25, 2009 4:26 am

lor... negara yg mundur la...nak mandikan anak pun jimat air ke mmg cara mandikan budak cmtu compius lak tiba2
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Bersyukurlah....   Thu Jun 25, 2009 11:58 am

oh.. ok.... aku tak nampak ko ada letak pic ek sri? aritu aku bukak takde pic.....

kalo mandi pakai air liur aku lebih rela tak mandi......
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Bersyukurlah....   Today at 2:54 am

Back to top Go down
 
Bersyukurlah....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SUDUT KAUNSELING:: .::COUNSELING SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.