perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 nk bgtau jer......huhu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: nk bgtau jer......huhu   Wed Apr 15, 2009 6:24 am

sape2 yg berminat donlod ni...nk bgtau laman web yg gne Torrent....
1)www.mininova.com
2)www.Utorrent.com
3)www.extratorrent.com

utk yg ske citer jepun n korea drama or movie ade kat sni....
1)www.mysoju.com


pd sape2 fan Naruto or kipas-susah-susah-mati Naruto korg bleh la donlod anime or manga kat sni...
1)www.narutofan.com
2)www.narutofob.com
3)www.123naruto.com
4)www.onemanga.com

ok ni lg 1 laman yg ade lgu jepun dr anime2 jepun..ni yg aku tawu la..
1)www.gendou.com


:group:
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: nk bgtau jer......huhu   Wed Apr 15, 2009 10:32 am

saje nak tambah satu gi..
cite naruto ke, bleach ke dan byk g leh dapat kan di sini..

http://animeordie.net/
Back to top Go down
View user profile
 
nk bgtau jer......huhu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.