perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 wanita vs lelaki....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
princesshanna
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2009-06-18
Age : 29
Location : grik perak

PostSubject: wanita vs lelaki....   Thu Jun 18, 2009 9:27 pm

emmm zaman skrg ni kome perasan x...udah rmai perempuan dr kaum lelaki...
huhuhu skrg nk cr calon2 suami pn udah payoh..hehhehe.ate per pendapat kome kaum2 hawa dlm hal ini..hehee
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: wanita vs lelaki....   Thu Jun 18, 2009 11:11 pm

udah pande ye org kg teman....biasa leee dunia nak kiamat..ate kome tgu ape lagi pilih la teman sebagai calon laki kamu,,kang pupus lelaki naye kamu....x merasa nikmat malam pertameeee....

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: wanita vs lelaki....   Fri Jun 19, 2009 6:16 am

hotak kamo admin... kalo awek nak mencari calon cepat je ko tawarkan diri... jgn macamlah mampu sangat... ceh....

nak buat camner... lelaki ramai jadi mat rempit.... dan gugur di dalam perjuangan mereka merempit di jalanraya. tak campur pula lelaki yang jadi mat pit (rem itu dibuang), di mana mereka semua bahagia duduk di universiti pusat serenti.

lagipun... naper Allah bagi lelaki kawen 4. mesti ada sebab kan? sbb mende nih dah nak terjadi ler.. pempuan lagi ramai dari lelaki.

erm... satu lagi.. lelaki yang benar-benar layak dipanggil pemimpin tu makin skit... naper lelaki sikit? sbb lelaki kan pemimpin... kalo banyak sangat lelaki... bergado2 ler semua pemimpin.

bayangkan satu syarikat ada banyak sangat boss.. tak ke haru jadinya.... sbb tu Allah s.w.t kurangkan jumlah lelaki kat dunia nih...

ish.. mandai2 je aku nih buat andaian... tapi lebih kurang camtu ler....



aku pun tengah susah nak cari calon ni. kaunselor aku pesan umo sekarang nih sepatutnya dah ada teman idup... dan dia pesan kalo tak jumpa2 gak.. kena 'berteman hidup' dengan pelajaran ataupun kerjaya.. bagi mengubati hati sunyi...

sbb peringkat awal dewasa manusia, iaitu umo 20-40 tahun, manusia perlu mempunyai teman, tak kisah ler teman dgn manusia ker.. teman dgn kerjaya ker.. untuk mengelakkan mereka rasa sunyi dan terasing. camtu ler lebih kurang...

ceh! aku nih dah lari tajuk plak... masuk bab psikologi perkembangan manusia menerusi teori eric ericsson (mukan sony ericsson ok?)
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: wanita vs lelaki....   Fri Jun 19, 2009 1:30 pm

klu kaum hawa lbh ramai dari kaum adam maknanya laki2 di sarankn supaya kawen lbh dari 1 sapa2 yg setuju ngan pendapat aku cabuttttttttttttttt nk merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: wanita vs lelaki....   Today at 2:56 pm

Back to top Go down
 
wanita vs lelaki....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.